banner564

Antrenman maçı

Cihangir ve Gençlik Gücü arasındaki mücadele her iki takım için de çok önemliydi. Özellikle Cihangir kaybetmesi durumunda oldukça kötü bir pozisyonda ilk devreyi kapatmış olacaktı. Cihangir belli ki karşılaşmaya bu bilinçle oldukça iyi hazırlanmış. Maçın ilk düdüğünden itibaren isteyen, ısıran ve rakibini boğan bir Cihangir izledik. Gençlik Gücü ise görünen o ki bu karşılaşmayı yeteri kadar önemsememiş. Cihangir'in bunaltıcı baskısına tepki veremediler. Doksan dakika boyunca neredeyse ayakta zar zor kaldılar. Teknik direktör Niyazi Göksun'un erken değişiklikleri de bu duruma çare olmadı. Hatta erken değişikliklerin bedelini Gökhan'ın sakatlanıp çıkmasıyla mücadeleyi bir kişi eksik oynayarak ödediler. Tabi ki bu olaya gelene kadar maç zaten kopmuştu. Cihangir galibiyeti istediğini belli etti ve bunu söke söke aldı. Karşılaşma neredeyse antrenman maçı havasında geçti.
Cihangir camiası da belki de böylesine kolay bir galibiyet beklemiyordu. Rakibi tamamen sürklase ederek altın değerinde bir üç puanla devreyi kapadılar. Doğan ve Marius takımın parlayan isimleriydi.
Gençlik Gücü ağır bir mağlubiyetle devreyi kapadı. Kazanmayı bırakın mücadele edecek halleri dahi yok gibiydi. Gençlik Gücü tüm hatlarıyla tel tel döküldü. Savunmasının özellikle de Derviş'in kritik hataları sonun başlangıcıydı. Devre arası takımın açıkça takviyeye ihtiyacı olduğu görüldü.
Kerem Eran ve yardımcıları başarılı bir doksan dakika çıkardı. Verilen iki penaltı kararı da doğruydu.
Karşılaşma öncesinde evlilik teklifi eden Raif'e ve bu teklife evet diyen spor yazarı arkadaşımız Ebru'ya ömür boyu mutluluklar dilerim.
YORUM EKLE

banner471

banner473