banner564

Doktorlar, doktorlara gitmeli mi?

Sevgili doktorlarımız, sizi sevmediğimizi nereden çıkarttınız? Sizi hiç sevmesek size oylarımızı verip bizi yönetmenizi ister miydik? Nereden kapıldınız bu düşünceye?
Bir genç doktor arkadaşım dün bu karikatürü paylaştı. Daha mesleğinin başında, ülkenin en değerli doktorlarından bir tanesi…
Bir başka tecrübeli isim yazı yazdı, “Toplum bizi sevmiyor” dedi. Yapmayın Allah aşkına. Bu toplumun ilk gördüğü lider Doktor Fazıl Küçük değil mi?
Bu toplum yıllarca Dr. Derviş Eroğlu’nu Başbakan olarak görmedi mi? Bu toplum yıllarca Doktor Eroğlu’nun peşinden gitmedi mi?
En yüce kurum olan Meclisin Başkanları hep doktorlardan olmadı mı? 
Dr. Sibel Siber, Dr. Fatma Ekenoğlu, Dr. Ertuğrul Hasipoğlu, Dr. Vehbi Zeki Serter, Dr. Necdet Ünel, Dr. Orhan Müderrisoğlu…
Dr. Eroğlu ve Dr. Siber Başbakanlık yapmadı mı? Doktor olup da bakan olanları yazsak bu sayfanın yeri yetmez. 
Ya Belediye Başkanları… Onları da doktorlardan seçmedik mi? Kaç tane doktoru belediye başkanlığı görevine getirmedi mi toplum?
O yüzden sevgili doktorlarım, biran önce kurtulun bu psikolojiden. Yok, öyle bir şey, biz hala en çok sizi seviyor ve size güveniyoruz. Gerçekten moraliniz çok bozuk ise Dr. Mehmet Çakıcı’ya gidin. Aaa Mehmet Çakıcı da doktor demi?O da parti başkanı olan doktorlardan...
Neyse sevgili doktorlarımız, sizi seviyoruz, sizi sevmediğimiz fikrinden biran önce kurtulun, öyle olmasa yıllarca sizin peşinizden koşmazdık…
Akdağ sıkı çalışıyor
Türkiye’de yıllardır uygulanan bir gelenek var. O da Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Bakanı ve Dışişleri Bakanlığına seçilenler ilk yurt dışı gezilerini KKTC’ye yaparlar. Buna Kıbrıs’tan sorumlu Başbakan Yardımcılığı da dahil.
Yeni kabinede Kıbrıs’tan sorumlu Başbakan Yardımcılığına getirilen Recep Akdağ henüz bu ilk yurt dışı gezisini yapmadı. Hatta geçenlerde bir yurt dışı gezisini sırf KKTC’ye gelmedi diye iptal etmek zorunda kaldı.
Peki, neden Akdağ KKTC’ye gelmiyor. Çok zor değil, zaten özel uçağı var. Sabah gelip akşamüstü dönebilirdi pek ala. Ama gelmedi, bir süre daha gelmeyecek…
Çünkü Akdağ, ev ödevini tamamladıktan sonra gelecek KKTC’ye. Şuan harıl harıl çalışıyor ve KKTC ile ilgili ne varsa önünde. Hepsini tek tek inceliyor. Ne zamanki çalışmasını tamamlayacak işte o zaman KKTC’ye gelecek. 
Şu kadarını söyleyebiliriz, en yakın tarih Ağustos ayının sonları veya Eylül ayının başları. Bundan önce normal şartlarda Akdağ’ın gelmesini beklemeyin. 
Mesajlar
Hüseyin ÖZGÜRGÜN: Anlaşılan Recep Bey’in gelişi bir müddet daha mümkün gözükmüyor. Bari o gelmeden bizden birileri hayırlı olsuna gitse. 
Kutlu EVREN:Şu günlerde elinizden bir siyah ajanda hiç düşmüyormuş. Ne var o ajandada? Birileri peşine düşmüş o siyah ajandanın, bizden söylemesi.
Dr. Faiz SUCUOĞLU:Son günlerde Ankara kaynaklı telefonların sayısında ciddi bir artış var. Anlaşılan yakında bir Ankara yolculuğu gözüküyor size.
Fikri ATAOĞLU:Tamda Turizm Bakanlığına ısınmış iken nereden çıktı bu bakanlık değişme dedikoduları. Oysa Turizm Bakanlığında gayet mutlu gözüküyordunuz.
Hamza Ersan SANER:Bugün kısmetse yurt dışına gidiyormuşsunuz. Bazı önemli temaslar yapıp sonucunu dönüşte açıklayacakmışsınız. Tedbiri de elden bırakmıyorsunuz anlaşılan.
Zeki ÇELER: Hikmet Bizden amcamızı çok fena kızdırmışsınız. Üstelik kendisini arkadaşlıktan da atmışsınız. Büyükler kızar da sever, üzme Hikmet amcayı.
Kemal Deniz DANA:Tüzük değişikliğini tamamlayıp sendikaya göndermişsiniz. Bu arada Serbest Hekimlerin başkanı tatilde, bakalım dönüşte ne diyecek yeni tüzüğe?
Salih CANSEÇ:Unutulanlar unutanları asla unutmazlarmış. Bizde sizi hiç unutmadık, insan kendisi ile aynı gün doğan abisini hiç unutabilir mi?
Yalçın KOÇYİĞİT:Taa Azerbaycanlardan size el yapımı çok özel tavla gelmiş. Bakalım bu tavlada ilk oyunu kiminle oynayacaksınız. Dr. Ramadan Kamiloğlu ve Bülent Kaya en büyük adaylar. 
Ferhat ERİSİR: Basından bazı isimlerle dün epey sohbet etme imkanı bulmuşsunuz. Hayırdır bu basın buluşmaları çoğaldı, yoksa yakında önemli bir şey mi açıklayacaksınız?
Uğur GÜLER:Vatanseverler Derneği Genel merkezinde dün bazı önemli isimlere künefe partisi vermişsiniz. Davetli olmayanlar duymasın, sonra size hatır koyabilirler. Neyse bizden sır çıkmaz.
Latif AKÇA:Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun, dün çok sayıda kutlama mesajı alırken en sevindiğiniz mesaj öğrenci kardeşlerimizden gelen mesajlar olmuş. Hayırlı yaşlar.
Şahap AŞIKOĞLU:Yıllardır vakit bulup oynayamadığınız santranca yeniden başlamışsınız. Bakın müşavirliğin iyi yanları da varmış. Yıllarca yapamadıklarınızı şimdi yapabilme şansınız var.
Candan AVUNDUK:Lefkoşa’daki ofisleri hanımlara kaptırınca size ofis olarak fabrikadaki oda kalmış. Neyse buna da şükür diyecekseniz artık. Hanımlar ne derse o. 
Hüseyin OSKAR:Deriden sonra balon işinde de bir firmaya ortak olmuşsunuz ve daha ilk günden tüm balon uçuşları dolmaya başlamış bile. Öncü olmak böyle bir şey işte.
GÜNÜN SÖZÜ
“Bölge ne kadar sıcak bir bölge olursa olsun. Bölgemizde potansiyeli olan birçok alan varsa, bunu politikamızın içerisine koyduk. Sadece Karadeniz değil Akdeniz'de de petrol aramalarında daha aktif olacak. Gerek başka ülkelerle, gerek kendimiz kazacağız. Aramacılık ve sondajda daha etkili olacağız.”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak
YORUM EKLE

banner608

banner473