banner564

“Annelerine tecavüz edilsin”

Gazze'de yaşanan dramla ilgili şu ana kadar belki de en hayret verici yorum İsrailli bir akademisyenden geldi:

“Annelerine tecavüz edilsin”
banner598
Bar-llan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi  olan Mordechai Kedar, katıldığı bir radyo programında  şoke edici sözler kullandı.
“Hamas liderlerini caydıracak tek şey kafaları ve omuzları arasındaki bağlantıyı tehdit etmek” sözlerini söyleyen Mordechai Kedar'a programın sunucusu, “Peki sizce bu Hamas’ın rütbelerinde elenmeye yardımcı olur mu?” sorusunu sordu.
Kedar'ın ceveabı ise  “Hayır, teröristleri caydıracak tek şey, gençleri kaçırıp öldürenlerin annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek. Ne yapacaksınız, bu içinde yaşadığımız kültür.” şeklinde oldu.
Haaretz gazetesinde yer alan habere göre programın sunucusu Yossi Hadar, Kedar’ın sözlerinin ardından  “Biz tabii ki böyle önlemler alamayız ” cevabını verdi. Kedar 'ın sunucuya dönüşü ise daha da ilginçti. “Ben ne yapmamız veya yapmamamız gerektiği hakkında konuşmuyorum. Ben gerçekler hakkında konuşuyorum. Bir intihar bombacısını caydıracak tek şey, eğer bu eylemi gerçekleştirirse kız kardeşinin tecavüz edileceğini bilmek. Yalnızca bu şekilde o terörist evine döner"

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473