banner564

Bu bir ilk olacak

Londra’da Kuzey Kıbrıs’la ilgili festival düzenleniyor

Bu bir ilk olacak
banner598
 Londra’da 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde ilk kez “Kuzey Kıbrıs Festivali” (Festival of North Cyprus) düzenleniyor. Festivale KKTC’den turizmciler, otelciler, üniversiteler, bankalar, hava yolu şirketleri, inşaat ve emlak şirketleri, sanayiciler ve sağlık sektöründen firmalar katılım gösterecek. Festivale Londra’dan da turizmciler ve bazı sektörlerin katılacağı kaydedildi.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın desteği ve North Cyprus UK Limited’in organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan “Festival of North Cyprus” etkinliği için geri sayım başladı.
Londra’nın en prestijli fuar alanlarından olan ve Islington bölgesinde bulunan “The Business Design Center”da yer alacak olan festival, “KKTC’yi Londra’ya taşıyoruz” sloganı adı altında gerçekleştirilecek.

Reklam atağı...
   Festivalin tanıtımı için bu ay içinde büyük bir reklam atağına geçileceği, ziyaretçi sayısını artırmak için otobüslere ve metrolara reklam panoları asılacağı, Türk gazetelerinde de reklam kampanyaları başlatılacağı ifade edildi.

Çeşitli etkinlikler de yer alacak
   Festival organizasyonunu üstlenen North Cyprus UK Direktörü Zorlu Cezaroğlu, festivale ilginin yoğun olduğunu, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın desteğiyle Londra’da ilk kez gerçekleştirilecek festival için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Kıbrıs’a özgü el sanatları gibi çeşitli etkinliklerin de yer alacağı festivalle, “Londra’ya adeta Kıbrıs çıkarması yapmayı hedeflediklerini” söyleyen Cezaroğlu, etkinlikte yer almak isteyen firmaların kısa süre içerisinde yerlerini ayırmaları çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474