banner564

Kadın şefkati!

Gördüğü şiddet nedeniyle başına 7 dikiş atılan Rahşan B, karakoldan çıktıktan sonra ayakta durmakta güçlük çeken sevgilisine yürüyebilmesi için omuz verdi

Kadın şefkati!
banner598
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkollü oldukları belirlenen çiftin kavgası karakolda bitti. Gece yarısı yaptıkları kavga nedeniyle birbirleri hakkında şikayetçi olan çift, sabahın erken saatlerinde karakoldan çıkarak bindikleri taksi ile evlerinin yolunu tuttu. Gördüğü şiddet nedeniyle başına 7 dikiş atılan kadının, karakoldan çıktıktan sonra ayakta durmakta güçlük çeken erkeğe şefkati ve yürüyebilmesi için omuz vermesi dikkat çekti.
Olay, dün gece 03.30 sularında Sarıkorkmaz Mahallesi Aktaş Kıracı Sokak'ta meydana geldi. Bir ihbar üzerine iki sevgilinin kavga ettiği bilgisini alan polis, çiftin yanına geldi. Sevgilisi Rahşan B.'yi (37) döverek kafasından yaraladığı öne sürülen Metin U. (39) polis tarafından gözaltına alındı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Metin U. emniyet binasına gireceği sırada aldığı alkolün de etkisi ile kendisini yere attı. Yerde yuvarlanan Metin U. polis tarafından yerden kaldırılarak karakola alındı. 

Kafasına 7 diliş atıldı
Metin U.'nun darbeleri ile yaralandığı ileri sürülen Rahşan B. ise polis tarafından tedavisi için özel hastaneye götürüldü. Burada Rahşan B.'nin kafasına 7 dikiş atıldı. Tedavisi tamamlanan Rahşan B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi. B.'nin hastanede yapılan alkol testinde 1.80 (180) promil alkollü olduğu öğrenildi. Doktor raporuna götürülen Metin U.'nun ise 1.14 (114) promil alkolü olduğu anlaşıldı. 

Hiçbir şey yaşanmamış gibi çıkıp gittiler
Doktor raporu alınan çift, karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu. Alınan ifadelerin ardından karakoldan ilk ayrılan Rahşan B. oldu. Gördüğü şiddet nedeniyle başına 7 dikiş atılan B.'nin erkek arkadışı Metin U.'ya sabah karakol çıkışında gösterdiği şefkat ve elinden tutup sarılması ve yürüyebilmesi için sağladığı destek dikkat çekti. Gece karakola geldiğinde alkollü olmasına rağmen normal şekilde yürüyen Metin U.'nun, sabah güçlükle yürüdüğü görüldü. Çift, aldıkları alkolün etkisinin geçmesiyle hiçbir şey yaşanmamış gibi çağırdıkları taksi ile evlerinin yolunu tuttu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473