banner564

Önce oyun sonra ilişki

ABD’de 5 çocuk annesi bir kadın 16 yaşındaki kızının arkadaşlarıyla seks partisi yaptı

Önce oyun sonra ilişki
banner598
ABD’nin Georgia eyaletinde 5 çocuk annesi bir kadın 16 yaşındaki kızının arkadaşlarıyla seks partisi verdiği için tutuklandı. Skandal partide 35 yaşındaki anne ergenlik çağındaki gençlerle çırılçıplak twister oyununu oynadıktan sonra gençlerden biriyle ve ardından da kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.
ABD bu olayı konuşuyor. 35 yaşındaki Rachel Lehnardt’ın evinde verdiği parti reşit olmayan gençlerle gerçekleşen bir seks partisine döndü. Alkol ve marihuananın tüketilmesinin ardından genç anne, kızı ve kızının arkadaşlarıyla çırılçıplak twister oynadı. Gençlerin önünde çeşitli seks oyuncaklarıyla yaptığı gösterinin adından Rachel evlerinin banyosunda 18 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girdi. Ardından kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla da sevişti.

Çocuklarının velayetini kaybetti 
Tüm bu olanların ardından tutuklanan genç kadın 4, 6, 8, 10 ve 16 yaşlarında 5 olan çocuğunun velayetini kaybetti. Çocukların babasının o sırada evde olmadığı orduda görevli olduğu belirtiliyor.

Gece ile ilgili skandallar bununla da sınırlı değil, gençlerin önünde seks oyuncaklarıyla çeşitli seks eylemleri gerçekleştirmesinin ardından, kadın 16 yaşındaki kızının müstehcen fotoğraflarını kızının arkadaşlarını gösterdi. Üstelik fotoğraflar arasında kızının hala birlikte olduğu erkek arkadaşıyla seks yaparken çekilmiş fotoğrafları da bulunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473