banner564

20 temel özellik irdelendi

GAÜ’deki çalıştayda, İyi bir eğitim yöneticisinin nitelikleri neler olmalıdır anlatıldı

20 temel özellik irdelendi
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği eğitim çalıştayında “Başarılı Eğitim Yöneticisinin 20 Temel Özelliği” irdelendi.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşen çalıştayın açılışında GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Karakartal, GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker ve TÖDER Başkanı, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel konuşma yaptı.
GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Karakartal, GAÜ ve diğer üniversiteler içerisinde en büyük ve kalabalık fakültenin GAÜ Eğitim Fakültesi olduğunu belirterek, çalıştayın fakülteye verilen önemi gösterdiğini kaydetti.
Eğitmenlik ve Eğitim Yöneticiliği arasındaki benzerliklerin yanı sıra farklılıkların da bulunduğunu belirten Karakartal, "Eğitmenlik, alanla ilgili bir eğitimden geçmiş olmak, o misyonu, bilgiyi almayı gerektirir” dedi.
GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker de, GAÜ'nün son 6 yılda kaydettiği gelişime değinerek, adanın ilk üniversitesi olarak 1985'de öğretime başlayan üniversitede 13 bin öğrenciye ulaşıldığını kaydetti.
Türkiye TÖDER Başkanı, Final Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel de konuşmasında "İyi bir eğitim yöneticisinin nitelikleri neler olmalıdır?" üzerinde durdu.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473