banner564

Coşkulu karşılama

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu yeni öğrencileriyle tanıştı

 Coşkulu karşılama
banner598
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu 10. Akademik yılında yeni öğrencileri ile tanıştı. Bu yıl Kampus’ta ilk yılı olacak öğrencilerine kampusu ve olanaklarını, kampus içi sosyal yaşamı ve KKTC’yi tanıtmak, öğrencilerin uyum süreçlerinde onları desteklemek amacıyla hazırladığı Oryantasyon Programı’nı tamamladı. Oryantasyon Programı süresince öğrenciler, kendileri için düzenlenen çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldılar, hocaları, kampus çalışanları ve yeni arkadaşlarıyla tanışıp kaynaştılar. 
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’nun deneyimli öğrencileri arasından seçilmiş Oryantasyon Liderlerinin eşlik ettiği program boyunca yeni öğrencilerin ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ve kampus yaşamı hakkında tüm sorularına açıklık getirildi. Öğrenciler, oryantasyon liderleri ve kampus çalışanlarının birlikte yaptıkları kahvaltının ardından ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer’in açılış konuşmasıyla başlayan Oryantasyon Programı süresince kampus içindeki farklı birimler ve öğrenci toplulukları tanıtıldı.  
Elektronik dans müziğinin Türkiye’deki en başarılı sanatçılarından biri olarak gösterilen Bedük ile Türk alternatif rock müzik grubu Gece’nin konserleri ve öğrenci topluluklarının yaptığı gösterilerle renklenen Oryantasyon Programı’nda KKTC’yi de tanıtan ayrıntılı bir gezi programı yer aldı.  

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474