banner564

DAÜ yurtları yeni döneme hazır

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) yurtlarında temizlik, beslenme, ulaşım, güvenlik gibi kişisel ihtiyaçların en iyi ve en hızlı şekilde artırılıp geliştirildiği açıklandı.

 DAÜ yurtları yeni döneme hazır
banner598
DAÜ Yurtlar ve Kafeteryalar Müdürlüğü, şimdilerde öğrencilerin trafik, gürültü ve şehir karmaşasından uzak ve güvenli konaklama ortamının yurtları seçmelerinde en büyük etken olduğunu söyledi.
Yurtlar sayesinde öğrencinin ulaşım ve güvenlik sorunu yaşamadığı belirtilerek yurtta konaklayan öğrencilerin yurtların hemen yakınında gerçekleşen akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerden ötürü şanslı ve avantajlı olduğu vurgulandı.
Öğrencilere yeni adım atacakları üniversite hayatlarında her türlü teknolojik imkanın kampüs güvenliği içinde sunulduğunu kaydeden Yurtlar Müdürlüğü,  öğrenciler açısından DAÜ yurtlarının herhangi birinde kalarak eğitime başlamanın doğru ve yerinde bir seçim olacağına dikkat çekildi.

DAÜ öğrenci yurtlarının dünyaca ünlü yurtlarla kıyaslandığı zaman, yurtların üst seviyelerde olduğu görülüyor. Barınma ve yatak kapasitesinin yeterli düzeyde olduğu DAÜ yurtlarında 6000 civarında yatak kapasitesi bulunuyor. DAÜ yap-işlet-devret yurtlarının yanısıra kampus içerisinde özel yurtlar da yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474