banner564

“Ezberci eğitime son”

Yakın Doğu Kreşi ile Okul Öncesine devam eden çocuklarla büyük bir titizlikle ilgileniliyor

“Ezberci eğitime son”
banner598
Yakın Doğu Eğitim Kurumları Yakın Doğu Kreşi ile Yakın Doğu Okul Öncesinde 0-3 yaş ve 3-5 yaş arası çocuklara yönelik örgün eğitimde daha fazla çocuğun kaliteli eğitim fırsatlarından yararlanabilmesi için Kasım ayında da kayıt yapma imkanı sağlandığını açıkladı.  YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Kreşi, 0-1, 1-2, 2-3 yaş gruplarındaki bebeğe sağlıklı ve güvenli bir eğitim veriyor. “Çocuklarımız eğlenerek öğrensin, sevgiyle büyüsünler” sloganı ile eğitim verilen Yakın Doğu Kreşinde, görevli öğretmenler her çocukla büyük bir titizlikle ilgilenerek, çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, onların zihinsel, duygusal, sosyal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunuyor. 

“Ezberci eğitime son...”
3-5 yaş arası çocuklara hizmet veren Yakın Doğu Okul öncesi gelenekselci ezberci eğitime son verirken, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi teşvik ediyor. Son derece gelişmiş eğitsel teknik altyapısı ve nitelikli öğretmen kadrosuyla çocukları 1996 yılından beri 3-5 yaş grubundaki çocukları ilköğretime en iyi şekilde hazırlayan Yakın Doğu Okul Öncesi sosyal, sanatsal etkinliklere ve sportif çalışmalara da ayrı bir önem veriyor.
Yakın Doğu İlkokulu Müdürü Hasan Yükselen Yakın Doğu Eğitim Kurumları olarak Kasım ayında da kayıt imkanı sunuduklarını ifade etti.  Yükselen Kreş ve Okul Öncesi eğitimin çocuğun var olan yeteneklerinin ön plana çıkarılması ve çocuğu en iyi şekilde ilkokul eğitimine hazırlamak amacı taşıdığını belirterek,  kreş ve okul öncesi eğitimin olmazsa olmaz olduğunun altını çizdi. Bu çerçevede Kasım ayında kayıt yeni kontenjan açımı ve kayıt imkanı sağlanması ile daha çok çocuğumuzun kaliteli eğitim alabilmesinin amaçlandığını vurgulayan Yükselen, aileleri kreş ve okul öncesi eğitim olanakları hakkında bilgi almaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473