banner564

Gazimağusa’da sıcak bir yuva

Neo Kids Anaokulu ve Eğitim Merkezi yöneticileri, öğrencilerine uyguladıkları eğitim programları ile sahalarında fark yarattıklarını ifade ediyor

Gazimağusa’da sıcak bir yuva
banner598
İbrahim KARATAŞ
Gazimağusa’nın en genç eğitim merkezlerinden biri olan Neo Kids Anaokulu ve Eğitim Merkezi, 2013 – 2014 eğitim yılında hizmete açılldı. 
Eğitimde ikinci yılına giren Neo Kids Anaokulu ve Eğitim Merkezi yöneticileri, öğrencilerine uyguladıkları eğitim programları ile sahalarında fark yarattıklarını ifade ediyor.
Okul öncesi ve etüt merkezi olmak üzere iki alanda öğrencilerine eğitim vermekte olan kurumda bulunan 7 derslikte; 1 Müdür, 1 Psikolog ve 7’de öğretmenin gözetiminde 70 öğrenci eğitim görüyor.
Öğrencilerine ulaşım ve yemek servisleri sağlayana eğitim kurumunda uzman diyetisyen eşliğinde dört öğün yemek verilen öğrencilerin beslenmelerine de özen gösteriliyor. 
Sınıflarında klima, akıllı tahta ve projeksiyon cihazı bulunan merkez, uzman kadrosu ve uygulanılan eğitim programları ile eğitimlerine devam ediyor.

Öğrencilere neler öğretiliyor?
Neo Kids Anaokulu ve Eğitim Merkezi hakkında yetkililer şu bilgileri verdi, “Okul öncesi eğitimde 3 yaşından itibaren başlayarak, etüt merkezinde ise ilkokul 1’inci, 2’inci ve 3’üncü sınıf öğrencilerine kadar eğitim verilmekte. Okul öncesi eğitimde Değerler Eğitim Merkezi eğitim seti kullanılmakta. Bu eğitim setinde okul öncesi öğrencilerine iyi karakter, iyi ahlak ve toplum içi kurallar öğretilmektedir. 

Cambridge Üniversitesi patentli eğitim...
Eğitim merkezinde sunulan bir diğer program ise 4 – 12 yaş arası öğrencilere uygulanan Mental Aritmetik programıdır. Çin’de doğan mental aritmetik abaküs mantığını öğrencinin zihninde canlandırarak akılda çözümler yapması sağlanmaktadır. İngilizce Moniel eğitim sistemi ile tüm öğrencilerine Cambridge Üniversitesi patentli eğitim verilen Neo Kids Anaokulu ve Eğitim Merkezinde bu eğitim akıllı tahtalar üzerinden verilmektedir.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474