banner564

Güzelyurt doldu taştı

Özçınar, bu yıl ki Portakal Festivali’ne 203 bin 747 kişinin katıldığını açıkladı

Güzelyurt doldu taştı
banner598
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 4-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen 37. Güzelyurt Portakal Festivali’yle ilgili teşekkür mesajı yayımladı.
Özçınar Güzelyurt Portakal Festivali’nin başarılı bir şekilde organize edilmesinden dolayı Festival Komitesi üyelerine, davetlere icabet eden yurtdışından ve yurtiçinden gelen misafirlere, etkinlik ve organizasyonlara yoğun katkı koyan halka, özverili çalışmalarından dolayı personele ve gönüllü öğrencilere teşekkür etti.

Özçınar ayrıca Festival’in açılış törenine katılan başta Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Anamuhalefet Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, milletvekillerine, konuklara katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Özçınar 37. Güzelyurt Portakal Festivali’ne katılımın geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdiğine dikkat çekerek, bu yıl toplam 203 bin 747 kişinin Festivali ziyaret ettiğini söyledi. Özçınar 203 bin 747 ziyaretçi sayısı ile Kuzey Kıbrıs’ta ulaşılması güç bir rekora imza atılmış olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474