banner564

Hedef daha çok öğrenci

YDÜ, eğitim turizminin gelişmesi için inisiyatif üstlendiğini açıkladı

Hedef daha çok öğrenci
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Turizm İşletmeleri’nin (Dorana) Kuzey Kıbrıs’ın eğitim turizminin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla öğrencilere yönelik olarak yeni ürünler sunmaya başladığı bildirildi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre; YDÜ Dorana, KKTC’nin daha fazla ülkeden ve daha fazla öğrenci tarafından tercih edilerek ülkedeki eğitim turizminin gelişmesi için inisiyatif üstlendi.
Dünyada ve KKTC’de eğitim turizminin hızla gelişmekte olan sürdürülebilir bir turizm türü ve aynı zamanda büyük bir ekonomik önem taşıdığını söyleyen YDÜ Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan, bu pastadan İngiltere, ABD, İsveç, Avustralya ve Kanada'nın önemli paylar aldığını anlattı.
Bu yeni dönemde “turizme dair ne varsa” sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Savaşan, şöyle dedi:
“Bu kapsamda öğrencilerimize eğitim aldıkları sürece her hafta zengin aktivitelerle dolu geziler, partiler ve tatil paketleri sunacağız. Yeni uygulamalarımız ile hedeflediğimiz öğrencilerimizin üniversitemizde kaliteli eğitim alırken yıl boyunca gerçekleştirilecek sosyal etkinliklere de katılmaları ve bu sayede de Kuzey Kıbrıs’ta değerli anılar biriktirmeleridir.”
Tatil paketleri, ülke içi turlar ve konsept partilerin www.facebook.com/tourismneu adresinden duyurulmaya başlandığını kaydeden Ahmet Savaşan, facebook sayfasını beğenenlerin uçak bileti, tatil ve çeşitli hediyeler kazanma şansı bulacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473