banner564

KKTC geneline yayılmalı

İntergaz Ltd. sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim ve yangın tatbikatı düzenledi

KKTC geneline yayılmalı
banner598
İntergaz Ltd. sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Bülent Ecevit Yurt Müdürlüğü'nde eğitim ve tatbikat düzenledi. 
Sektöründe ilklere imza atan İntergaz Ltd. ilk kez 2011 yılında başlattığı teknik emniyet ve yangın güvenliği eğitimlerini başarı ile sürdürüyor. Müşterileri ve taşeronlarının yanı sıra bu eğitimleri sosyal sorumluluk kapsamında okullar, Kıbrıs Türk Petrolleri personeli,  askeri birlikler, Sivil Savunma Teşkilatı ve İtfaiye Müdürlüğü personeline de vermektedir. 
İntergaz Ltd. ekibi ve Türkiye’den gelen yangın müşaviri Resul Dilek’in katılımıyla, Bülent Ecevit Yurt Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen yangın ve müdahale eğitimi iki bölümden oluştu.    
Eğitimin ilk bölümünde yangın ve müdahale yöntemleriyle ilgili teorik bir sunum gerçekleştirilirken, ikinci bölümde yangına müdahale yöntemleriyle ilgili pratik bir tatbikat yapıldı. 
Resul Dilek teorik eğitimde, yangınların sınıflandırılması ve müdahale yöntemleri yanında hangi tip yangına hangi yangın söndürücü ile müdahale edilmesi gerektiğine kadar detaylı bir eğitim verdi.  
Teorik eğitimin ardından a İntergaz Ltd. ekibi yurt personeli ve öğrencilerine yönelik pratik yangın söndürme eğitimi düzenledi. Yapılan tatbikat sorasında personel ve öğrencilerin tek tek yanan tüpleri söndürerek hem deneyim kazandılar, hem de yangın anında adım adım ne yapmaları gerektiğini öğrendiler. 

Katılım belgesi verildi 
Dilek, “İntergaz Ltd. sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde okullarımızda ve yurtlarda düzenlediği bu eğitimler ile çok önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Yangın anında ne yapacağımızı bilmemiz hayati önem taşımaktadır. Acil durumlarda bilinçsizlik can kaybına neden olur. Bu eğitimlerin tüm Kıbrıs geneline yayılmasını temenni ediyoruz.” dedi.
İntergaz Ltd.’in sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği eğitim ve sonrasındaki tatbikatta yanan LPG tüplerinin söndürülmesi sırasında öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Katılımcılar hayati önem taşıyan yangın eğitiminin ardından katılım belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474