banner564

Minik eller kazı yaptı

Parkeoloji Çocuk Etkinliği, Kozanköy’deki Anı Ormanı’nda yapıldı

Minik eller kazı yaptı
banner598
Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Parkeoloji Çocuk Etkinliği” dün vakfın Kozanköy’deki "Anı Ormanı"nda yapıldı.
KAV’dan verilen bilgiye göre, 9.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe, yaşları 6 ile 12 arasında değişen toplam 30 çocuk katıldı. Etkinlikte çocuklar, uzman arkeolog ve gönüllü eğitmenler eşliğinde imitasyon kazı yaptı.
KAV gönüllüsü ve Parkeoloji Çocuk Etkinliği Proje Koordinatörü Arkeolog Demet Karşılı, bu yıl 3. düzenledikleri “Parkeoloji Çocuk Etkinliği”ne önceki yıllarda olduğu gibi yine yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, bundan duydukları memnuniyeti ifade etti. Karşılı, “Yarının büyüklerinin, tarihlerine sahip çıkan, başta kanser olmak üzere tüm hastalıklara karşı yaşadığı çevreye özenli davranan, çevresine duyarlı bireyler haline dönüşümleri bugün kendilerine gösterdiğimiz eğitici bilgilendirmelerle mümkün. Bizler KAV olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve tüm çalışmalarımızı bu gerçek çerçevesinde yerine getirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474