banner564

Minikler sertifikalarını aldı

The American Elementary School’da Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi

Minikler sertifikalarını aldı
banner598

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American Elementary School’da Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi. 

Etkinlik,  İstiklal Marşı ve GAÜ Marşıyla başladı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği “Okul Sevgisi, Gel Yanıma Arkadaşım” şarkılarıyla devam etti.  
The American Elementary School  Müdürü Mine Ağdaç, yaptığı açış konuşmasında konuklara ve velilere hitap ederek şunları söyledi: “İlk 7 yaşta, sevgi ve neşe eğitimin değişmez ilkelerindendir. Biz bunu göz önünde bulundurarak, çocuklarımızın, ilkokul eğitiminin ilk aşaması olan okuma yazmayı sevgi ile ve neşeli etkinliklerle öğrenmelerini sağladık. Çocuklarımız artık okuyup yazabiliyor, bu adımla tüm yazılı bilgilere ulaşma yeteneği kazanmış oluyorlar. Kendilerini sözle anlatmanın yanında yazılı olarak da ifade edebileceklerdir. Bu onları iletişim konusunda güçlendirecek, bilgilerini artıracaktır. Bugün bunu kutlamak için toplanmış bulunuyoruz.”  
The American Elementary School birinci sınıf öğrencilerinin davetlilere, Türkçe ve İngilizce olarak “okuyoruz ve yazıyoruz’’ diye seslenmesi törene katılanlara duygulu anlar yaşattı, aileler sertifikalarını alan çocuklarını ayakta alkışladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474