banner564

Öğrencilerin eseri

GAÜ İç Mimarlık Bölümü ID sergisi açıldı

Öğrencilerin eseri
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin, Akademik yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarının sergilendiği “ID” sergisi GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisinde açıldı. 
GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi tarafından açılışı gerçekleşen sergi,  İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri, bölüm öğretim görevlileri ve üyeleri Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Kim Bennett, Buğu Şah ve Safiye Özaltıner'in desteğiyle ve GAÜ İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin girişim ve çalışmalarıyla 2014-2015 akademik yılı GAÜ İç Mimarlık derslerinin projelerinden oluşuyor. Sergi dahilinde, tüm iç mimarlık dersleri çerçevesinde öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaların ve ürettikleri projelerin bir araya getirilerek, bir yıllık bölüm içerisindeki yapılan çalışmaların yan yana sunumunu içeren serginin açılışı öncesinde, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi konuşma gerçekleştirdi. 
Konuyla ilgili GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel sanatlar Fakültesinden yapılan açıklamada, serginin 20-22 Mayıs tarihleri arasında 13.00- 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474