banner564

Öğretmenliğe ilk adım

UKÜ’lü öğrenciler staj yaptıkları okullarda sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi

Öğretmenliğe ilk adım
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin “Öğretmenlik Uygulaması-1” dersi kapsamında, staj için bulundukları okullarda öğrenciler ile birlikte dönem boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerin sunumları yapıldı. 
Çevik Uraz Konferans Salonu’nda düzenlenen “Öğretmenliğe İlk Adım” isimli etkinliğe öğrenci ve UKÜ’lü akademisyenlerin sanı sıra staja gidilen okulların yönetici ve öğretmenleri de büyük ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhittin Tuş, son sınıf öğrencilerinin artık öğretmenliğe adım attığını ve bu bağlamda bu tarz bir stajın onlar için çok yararlı olduğunu söyledi. Dekan Prof. Dr. Tuş konuşmasının sonunda öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.
Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif Bozcan,  “Öğretmenlik Uygulamaları-1” dersi kapsamında öğrencilerin okullara gittiklerini ve onlardan bazı çalışmalar yapmalarını istediklerini aktardı. Öğrencilerin ilk haftadan beri bu çalışmaları büyük bir özenle gerçekleştirdiklerini dile getiren Bozcan, bütün öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474