banner564

Projeler istişare edildi

GAÜ ile Türkiye Kamu-Sen arasında işbirliği geliştirme toplanısı gerçekleşti

Projeler istişare edildi
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutlayacağı 2014-2015 Akademik yılı öncesinde Türkiye Kamu-Sen ile gerçekleştirmiş olduğu anlaşmanın ardından işbirliği istişare toplantısı gerçekleştirdi.
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Başakanlık Ofisinde gerçekleşen toplantıya  Türkiye Kamu-Sen adına, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşler Sekreteri ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafeddin Deniz, Kıbrıs Türk Memur Sendikası  adına Genel Başkan Yardımcısı Akın Manga,  Genel Sekreter  ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mutlu,  Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Mındıkoğlu katılırken GAÜ adına Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün  GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ile Öğretim Görevlisi Sosyolog Derviş Refiker katıldı.  
Türkiye Kamu-Sen ve Girne Amerikan Üniversitesi arasında imzalanan protokol içerisinde işbirliklerinin gelişimine yönelik çalışmaların gerçekleştirildiği toplantıda, aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen Üyelerinin sosyal anlamda Girne Amerikan Üniversitesinin imkanlarından faydalanması amacıyla görüşmeler yapıldı. Protokolün devamı ve başarılı olması noktasında ise yapılması ve gereken tanıtım konularında fikir birliğinin sağlandığı toplantıda, gerçekleştirilen anlaşmalar ile öğrencilerin daha kaliteli ve uluslararası düzeyde eğitim almalarının yolu açıldığı ifade edilerek, bu sayede öğrenciler daha zengin staj olanaklarına ve mezun olduktan sonra daha rahat iş bulma imkanına sahip olduğu vurgulandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474