banner564

Sorumluluk sahibi bireyler yetişiyor

Babies World Çocuk Evi ve Etüd Merkezi, başarılı eğitim faaliyetlerini sürdürüyor

Sorumluluk sahibi bireyler yetişiyor
banner598
Özlem SAĞLAM
Başkent Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde 2009 yılında eğitim ve öğretime başlayan Babies World Çocuk Evi ve Etüd Merkezi, başarılı faaliyetlerini sürdürüyor. Eğitim kurumunda, 36-72 aylık çocuklar için okulöncesi eğitim programı, 1-8. sınıf ilköğretim öğrencileri içinde etüt programı uygulamakta. 
Okulun sorumlu öğretmeni Selen Özkıraç, Babies World Çocuk Evinde saat 08.00’den itibaren başlayan eğitim programının İngilizce, Oyunlar, Müzik, Dans ve Resim gibi zenginleşen branş dersleriyle saat 18.00’de sona erdiğini ifade etti. 

Eğlenceli öğrenme ortamı
Özkıraç, okullarındaki fiziksel donanımı ve eğitim materyallerinin zenginliği, öğrencilerin merak ve araştırma isteklerini pekiştirecek eğlenceli bir öğrenme ortamı sunduğunu söyledi. 
Öğrencilerle  yıl boyunca yaptıkları tüm çalışmalar yıl sonunda yapılan etkinlik ve gösterilerle velilerle paylaştıklarını dile getiren Özkıraç, “Sınırsız sevginin sunulduğu kurumumuz bünyesindeki hedeflerimiz: Kendini tanıyan ve doğru ifade edebilmesini öğrenmiş, Kendisine ve çevresine duyarlı, özgüven sahibi, yaratıcı, dürüst, sorumluluk sahibi, milli-manevi değerlere önem veren, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473