banner564

Üniversite tanıtıldı

LAÜ’de ağırlanan lise öğrencileri, atölye çalışmalarına katıldı

 Üniversite tanıtıldı
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Güzelyurt Kurtuluş Lisesi, Güzelyurt Meslek Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Lefke Gazi Lisesi ve Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ağırladı. 
Tanıtım programı çerçevesinde üniversiteyi okul yöneticileri ve öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden lise son sınıf öğrencileri üniversite hakkında bilgi alarak, üniversitenin sunduğu olanakları yakından görebilme imkanı buldular.
Öğrenciler, kampüs yaşamını yerinde inceleyerek fakülte dekanları ile alanlarında uzman öğretim elemanlarından üniversitenin akademik yapısı ve bölümleri hakkında bilgi aldılar. Tanıtım sunumunda öğrencilere, LAÜ’nün 5 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştireceği giriş ve burs sıralama sınavı, geniş burs imkanları ile üniversite kulüpleri ve sosyal etkinlikleri hakkında da bilgiler verildi.  
İki bölümde gerçekleşen tanıtım programının ilk bölümü soru-cevap bölümü ile tamamlanırken öğrenciler daha sonra LAÜ Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı, Türkiye ve Amerika’da gerçekleşen uluslararası yarışmalarda dereceye giren R/C uçak gösterilerini ilgiyle izlediler. 
Üniversite laboratuvarlarını da ziyaret eden öğrenciler tercih etmeyi düşündükleri bölümlerde uzmanlar eşliğinde atölye çalışmalarına katılarak düzenlenen öğle yemeğinin ardından tanıtım gezisini tamamladılar. 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474