banner564

Ürünler sitede pazarlanacak

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’ndan “bandabuliyam.com”a katkı

Ürünler sitede pazarlanacak
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu, ülke geneli üretilen ürünleri internet ortamında tüketiciyle buluşturacak “bandabuliyam.com” adlı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, “Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganı adı altında geniş hedef kitlelere hitap edecek olan proje, Turizm Araştırma Merkezi Başkan ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülen Saner, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile YDÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Danışma Kurulu’nun katkılarıyla oluşturuldu.
Toplam 50 üreticinin 280 ürününün pazarlanacağı siteye kabul edilecek ürünler, proje çerçevesinde oluşturulan Danışma Kurulu tarafından belirlenecek..

Ürünler tüketici ile buluşacak
Turizm Araştırma Merkezi Başkanı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülen Saner, proje kapsamında Lefke’den Dipkarpaz’a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünlerin internet sitesi aracılığı ile tüketici ile buluşacağını kaydetti.
İnternet sitesinde tanıtımı yapılan ürünlerin, tüketicinin seçim ve isteği doğrultusunda kapıya teslim edileceğini ifade eden Saner, organik ürünlerin yanı sıra, el emeği, dokuma, işçilik gibi birçok farklı alanda üreticiye hitap edecek sitenin, ülkenin en büyük yerli ürün pazarı olacağını kaydetti.
Doç. Dr. Tülen Saner, projenin ülke ekonomisi yanında emeğinin de değer bulmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474