banner564

Velilerden okula tam destek

Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde düzenlenen mezuniyet törenine yoğun katılım oldu

Velilerden okula tam destek
banner598
Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen mezuniyet töreninde eğitimini tamamlayan öğrencilere diplomaları verildi.
Yoğun katılımın olduğu tören öncesinde, TOBB Hala Sultan öğrenci yurdunda davetlilere iftar yemeği verildi. Velilerin ilgi ve desteği Hala Sultan Koleji yönetici ve öğretmenlerini mutlu etti.
İftar yemeğinin ardından yurt müdürü Ahmet Koç ve öğrencilerinin hazırladığı slayt gösterisi beğeniyle izlendi.
İftar yemeğinin ardından saat 21.00’de, mezuniyet töreni 12. sınıfların yerlerini alması ve açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilâveti ile programa devam edildi. 
Törende, Okul müdürü Sayın Ali Yaman, Okul Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Benter, birer konuşma yaptı.
Geceye katılan Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ise konuşmasında, Hala Sultan İlahiyat Koleji’nin eğitim öğretim faaliyetlerine nasıl eğitim bakanlığına bağlı olarak başlamışsa bundan sonraki süreçte de eğitim bakanlığı çatısı altında yoluna devam edeceğini vurguladı. 

Dereceye girenler açıklandı
Mezuniyet sevinci ve gururu çakmak çakmak gözlerinden okunan okul birincisi Beyza Nur Karateke, duygu ve düşüncelerini coşkulu bir şekilde dile getirip okul kütüğüne isim ve soy ismini çaktı. Bayrak ve flama devir teslimi sonrasında ise sınıf birincilerine belgeleri ve hediyeleri protokol tarafından takdim edildi. Ardından dereceyle mezun olan öğrencilere takdir belgeleri ve hediyeleri yine protokol tarafından sunuldu. 
Ortaokullarda dereceye giren ilk üç öğrencinin isimleri şu şekilde açıklandı: Canan Uzdilli, Muhammed Furkan Akyul, Hasibe Çetmi.
Liselerde ilk üçe giren öğrenciler ise Beyza Nur Karateke, Abdülkadir Çakır ve Eda Nur Cethan olarak açıklandı.
Meslek Dersleri Öğretmeni Ümit Kalkan, tarih öğretmeni Hacer Çobanoğlu ve okul öğrencisi Erol Çöpoğlu’nun sazı eşliğinde gerçekleştirilen müzik dinletisi katılımcıların beğenisini kazandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Bağcı
Mehmet Bağcı - 8 yıl Önce

Hala Sultan adayı aydınlatmaya devam ediyor.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473