banner564

Yaz okulu keyifli geçiyor

Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar

Yaz okulu keyifli geçiyor
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Anaokulu öğrencileri yaz okulunda doyasıya eğlendi.
Yoğun geçen eğitim öğretim yılın ardında Temmuz-Ağustos ayı içerisinde Amerikan Anaokul'u öğrencileri neşeli eğlenceli aktivitelerle yaz okulu etkinliklerine yazın tadını çıkarıyor. Gerçekleştirilen yazokulu bünyesinde minik öğrenciler yaz döneminde uzman eğitmenler ve öğretmenler gözetiminde sosyal bir ortam içerisinde hem fiziksel hem zihinsel açıdan gelişimine katkı sağlıyorlar. 
Öğrenciler günümüz teknolojilerinden uzaklaşarak öğretmenlerinin gözetiminde arkadaşlarıyla kendi oyunlarını kurmanın keyfini yaşarlarkan, çalışan aileler, çocuklarının güvenli bir ortamda eğlenerek vakit geçirmenin huzurunu yaşıyor.Yaratıcı sanat etkinlikleri, İngilizce, spor, dans, drama, satranç, bilgisayar, yüzme, gezi ve gözlem gibi bir çok faaliyete katılarak hem eğleniyor hem öğreniyor. 
Konuyla ilgili Girne amerikan Anaokulunda yapılan açıklamada, yaz okuluna katılan bir çok uluslararası öğrenci profili oluşunun çocukların farklı kültürlerle ilgili farkındalıklarının  gelişmesini sağladığı elirtilirken, yaz okulunda uygulanan aylık ve haftalık programlar ile ailelerin çalışma günlerine göre ayarlamaları açısından büyük kolaylık sağladığı vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 08:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat atçı
Sedat atçı - 3 yıl Önce

İnsan doğasına aykırı olan herşey sıkıntı yaratır.
İkincisi Metin Münir gibi Dünya vatandaşı bir kişiden böyle bir yazı beklemiyordum. Yazdıklarının doğru olduğundan şüphem yok. Ama bırakın bu yazıları başkaları yazsın.

Ege’de Bir Sahil Kasabası
Ege’de Bir Sahil Kasabası - 3 yıl Önce

Dizinizin dibinden ayrılmayan bir okurunuz olarak, bugün, T24’den ayrılığınızın üzerinden bir yıl geçti. Bu bir yılda gördük ki, nerede yazdığınız değil, neresi olursa olsun yazmanızın ne kadar kıymetli olduğunu biz okurlar tecrübe ettik. İyi ki varsınız...

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Içimizdeki papaz zangoclari hemen kırmızıya basmış vay palikaryalar

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474