banner564

Yazı boş geçirmediler

YDÜ İlahiyat Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanları kendilerini geliştirecekleri aktivite ve kurslara katıldı

Yazı boş geçirmediler
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), İlahiyat Fakültesi, yaz aylarında da yoğun temposuna devam ediyor. Fakülte öğrencilerinden 10 kişi, İstanbul Çengelköy'de kıraat programı; 40 öğrenci İstanbul Çamlıca'da mesleki tatbikat ve takviye programına katılırken, birinci sınıftan ilk yirmiye giren öğrenciler ise İlahiyat Fakültesi'nin yarattığı finansla, Ürdün'e dil kursu almak için gönderildi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İbrahim Çapak ile İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez, 18-22 Ağustos tarihleri arasında Ürdün'de dil kursuna katılan öğrencilerini Ürdün'de ziyaret ettiler.
Kulliyetu Mucteme'l-Arabi'de hızlandırılmış Arapça kursu alan öğrenciler ve yetkililerle görüştüler. Kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı fakülteleri ve üniversitelerine şükranlarını sunan öğrencilerin performansı kurs yöneticilerini ve fakülte yetkililerini memnun etti.
Dekan İbrahim Çapak, "Arapçanın yanı sıra İngilizce de öğrenecek olan bu öğrencilerimiz gelecekte fakültemizin akademik kadrosunu oluşturacaklardır. Dolayısıyla iyi yetişmeleri gerekir. Bu öğrencilerimiz Ürdün'de göz bebeğimiz olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Üniversitemiz ve Fakültemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini de müşahede ettik” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474