banner564

YDÜ’yü temsil etti

Portekiz’de gerçekleştirilen Avrupa Bilgi Yönetimi Konferansı'ndaki özel oturum Mustafa Sağsan moderatörlüğünde gerçekleştirildi

YDÜ’yü temsil etti
banner598
15. Avrupa Bilgi Yönetimi Konferansı'nda, "Bilgi Yönetimi ve Eğitim" başlıklı özel oturum KKTC adına Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Bilgi Yönetimi Araştırmaları Merkezi (BİYAMER) Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Mustafa Sağsan moderatörlüğünde gerçekleştirildi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre; Portekiz'de gerçekleştirilen 15. Avrupa Bilgi Yönetimi Konferansı'nda, konferans komitesinden gelen teklif üzerine "Bilgi Yönetimi ve Eğitim" başlıklı özel oturumun YDÜ Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Koordinatörü ve Bilgi Yönetimi Araştırmaları Merkezi (BİYAMER) Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Mustafa Sağsan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildiği bildirildi.
 AB konferansı olan 15. Avrupa Bilgi Yönetimi Konferansı'nın Resmi Web sitesine KKTC adını yazdırmanın bilim siyaset tanımaz sözünü doğru çıkardığını söyleyen Sağsan, bilimin, ülkemiz üzerindeki her türlü manipülasyonları ve ambargoları kaldırabilecek bir güce sahip olduğunu söyledi. Açıklamada Sağsan'ın, Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinden gelen katılımcıların  bulunduğu konferansda moderatörlüğünü yaptığı ve yönettiği oturumun, ikinci gün sabah ve öğleden sonra yapılan sekiz adet sunumla tamamlandığına yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474