banner564

270 kişi katıldı

İktisatbank Vizyon 2018 toplantısı yapıldı

270 kişi katıldı
banner598
İktisatbank çalışanları, Vizyon 2018 toplantısında bir araya geldi. Lefkoşa Golden Tulip Otelde hafta sonu gerçekleşen toplantıya tüm İktisat markası altında çalışan yaklaşık 270 kişi katıldı.
Toplantıda 2017 yılında elde edilen büyük başarıyı değerlendiren Genel Müdür Olgun Önal, yaptığı konuşmada ekip olarak yüksek özkaynak karlılığı ile özkaynaklarını sürekli güçlendiren bir bankayı el birliği ile ve çok çalışarak yarattıklarını ve bunun sonucu olarak İktisatbank’ın yaklaşık 2 Milyar TL aktif büyüklüğü ile piyasanın en güçlü oyuncularından birisi olduğunun altını çizdi. 2018 yılında sağlıklı şekilde büyümeye devam edeceklerini belirten Önal İktisatbank’ın önümüzdeki dönemde stratejileri ve hedeflerini çalışanlar ile paylaştı. 
En yüksek seviyede müşteri memnuniyeti yaratmak için müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmet sunmaya gayret ettiklerini belirten Önal, 2018 yılında da sektör payını dengeli ve kontrollü şekilde artırmaya devam edeceklerini belirtti.
Daha sonra söz alan Kıbrıs İktisat Bankası Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter, yaptığı konuşmada Banka’nın 2017 yılında elde edilen başarılı sonuçlar nedeni ile tüm çalışanlara teşekkür etti ve Banka’nın gelecekte gerçekleştirmeyi planladığı projelere ilişkin detaylı bir bilgilendirme yaptı. Toplantıda insanın önemli ve dolayısıyla çalışanların en önemli kaynak olduğunu belirten Özmerter, “İktisat” markasına olan bağlılığı ve artan güvenin altını çizdi.
İktisatbank Hazine Grup Müdürü Emre Değirmencioğlu ise dünyada yaşanan son ekonomik ve siyasi gelişmeler ışığında makro ekonomik ve finansal değerlendirmelerde bulundu. Toplantının ikinci bölümüne misafir konuşmacı olarak katılan, Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) eski ekonomi direktörü, ekonomi yazarı Erkin Şahinöz, kripto paralar ve blok zincir teknolojisini anlattı. Şahinöz’ün büyük ilgi ile takip edilen konuşması, geleceğin teknolojisi olarak görülen ve devrim niteliğindeki değişimin yakın gelecekte hayatımıza nasıl faydalar getirebileceği ile devam etti. 
Vizyon toplantısının son bölümü, Banka bünyesinde 10 yıl ve üzerinde çalışma süresi dolan personele plaket ve ödül verilmesi ile tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473