banner564

A takımı belirlendi

Davutoğlu başkanlığında kurulan yeni hükümetin ardından Ak Partide de yeni görevlendirmeler yapıldı

A takımı belirlendi
banner598
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) yeni Genel Başkan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilk kez toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Toplantıda iktidar partisinin yeni A takımı belirlendi.
Buna göre Başbakan Yardımcılığı görevini  Yalçın Akdoğan'a teslim eden Beşir Atalay, Hüseyin Çelik'in yerine AK Parti Sözcülüğü ile Tanıtım ve Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Numan Kurtulmuş'un yürüttüğü Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine de İstanbul Milletvekili Mehmet Muş getirildi. Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı da Malatya Milletvekili Öznur Çalık oldu.

Çelik: Nefer olarak çalışacağız
Beşira Atalay ile birlikte kameralar karşısına çıkan Hüseyin Çelik konuyla ilgili şunları söyledi:
"Bazı göre değişiklikleri oldu. Ben parti sözcülüğü görevini yürütüyordum. Başbakanımız çağırdı ve görev değişikliği yapmak istediğini söyledi. Bu göreve son olarak Başbakan Yardımcısı olan Beşir Atalay'a devretmemi söyledi. Beni de yanında yakınında danışman olarak arzu ettiğini söyledi. Bugün bu görevdesiniz yarın başka görevdesiniz. Partimizin neferi olarak çalışmalara devam edeceğiz. Partimizin millletle olan yolcuğuunda payidar olamsı için elimizden geleni yapacağız."
Görevi devralan Beşir Atalay ise şu ifadeleri kullandı:
"Benim içinde sürpriz olan bir görev değişikliği. Daha  yeni başbakan yardımcımıza görevimi teslim etmiştim. Burada yeni bir görev değişimi oldu. Bizlerin kardeşliği çok derindir. Hüseyin hocamla kardeşliğimiz çok derindir.
Kendisi en yakın danışman konumunda görev yapacak, yine birlikte olacağız. Bu kadar uzun yıllar bu görevi yürüttü. Şimdi ben yürüteceğim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
"Özelleştir" zihniyeti
"Özelleştir" zihniyeti - 2 yıl Önce

Türkiye'de yapılan özelleştirmeleri öenek göstermek abestir. "Öz", Türk Telekom'um nasıl özelleştirildiğini, şehir hastaneleri rezilliğini çok iyi anlatmış.. Burada yapılacak özelleştirmelerin tek bir amacı olabilir, o da Kıbrıs Türklerini mülksüzleştirmek ve üretimden tamamen koparmak. İlle de özelleştirme diyenler bunu bilmezmiş gibi yapıyorlar...

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Sayın Power Bey “Game Over” yorumunuza tam not , KKTC yi bu saaten sonra ne Anavatan Turkiyenin milyar TL leri ne KKTC deki kumarcılar ve ne de beceriksiz siyasilerimiz kurtarabilir ! Batırılan KKTC de battı balık yan gider ! Görünen köy Klavuz İstemez yakın bir gelecekte maliyemizin beyaz bayrak çekip maaşları ödeyemeyeceği günler yakındır, Game Over yorumunuza tam not katılıyorum .

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473