banner564

Bakan Atakan destek belirtti

Benli, Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet altyapı hizmeti projelerinin olduğunu söyledi

Bakan Atakan  destek belirtti
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’yi kabul etti.
Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, kabulde konuşan Benli, çalışma planlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet altyapı hizmeti projelerinin olduğunu belirten Benli, bu konunun hükümet programında yer almasının sevindirici olduğunu kaydetti. 
Benli, Gönyeli’de altyapı çalışmalarının devam ettiğini de kaydederek, süren altgeçit projesi hakkında da Bakan Atakan’a bilgi verdi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan da konuşmasında, Gönyeli’de gerçekleştirilen değişimi beğeni ile izlediğini kaydetti ve Benli’yi tebrik etti.
Bakan Atakan, halka yönelik adımların her zaman destekçisi olacaklarını da dile getirerek, “Halkımızın ve Gönyeli’nin yararına olacak işlerde birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

5 ton üzeri araçlarla ilgili uyarı
Öte yandan Karayolları Dairesi tarafından, 5 bin kilogram ve üzeri vasıtaların, Girne – Lefkoşa anayolunun Girne girişi (altüst geçit) ile St. Hilarion arasındaki  bölümünü kullanımı men edildi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Karayolları Dairesi’nce, trafik yol güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması maksadıyla bugünden itibaren, 5 bin kg. ve üzerindeki ağırlıkta olan kamyonların Girne – Lefkoşa anayolunda Girne girişi (altüst geçit) ile St. Hilarion mevkii arasındaki trafikte seyretmelerinin men edildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473