banner564

Bakan kararlı

Dürüst, “Yasa dışı yolcu taşıyanların T izinleri süresiz iptal edilecek” dedi

Bakan kararlı
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, yolcu otobüsü, yolcu minibüsü ve taksilerin izin kapsamları dışında yolcu taşıyan kişi ya da şirketlere yönelik denetlemelerin arttırılacağını ve yasa dışı yolcu taşıyan kişi ya da şirketlerin “T” izinlerinin süresiz iptal edileceğini belirtti.
Taksi, minibüs ve otobüslerde kaç yolcu taşınabileceğinin yasalarda açık ve net biçimde belirtildiğine işaret eden Dürüst, yolcu koltuk sayısında yasa dışı şekilde değişiklik yaparak, haksız kazanç sağlayan ve yasa dışı hareket eden kişi ya da şirketlere göz yumulmayacağını açıkladı.
Dürüst, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, yasa dışı hareket eden kişi ya da şirketlerin, denetimler sonucunda tespit edilmesi durumunda derhal “T” izinlerinin iptal edilerek, yasa dışı hareket eden kişi ya da şirketlerin süresiz olarak yasaklı durumuna getirileceğini belirtti.
Öte yandan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, İskele Kurumsallaşma Platformu’nu temsil eden Mustafa Bayramoğlu başkanlığındaki bir heyeti kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473