banner564

Erülkü: TÜK hepimizin

Öte yandan Erülkü Süpermarket, TÜK’ün kurtarılması için 109 kalem ürünün ithaline getirilen yüzde 3’lük yeni vergiye destek verdi.

Erülkü: TÜK hepimizin
banner598
Erülkü Süpermarket’ten yapılan açıklamada, TÜK’ün, KTHY, Sanayi Holding ve Eti'nin kaderini paylaşmasını ve kapatılmasını istemiyoruz. Bu düşünceden hareketle, halkımızın özünü yansıtan kurumlarından biri olan, Toprak Ürünleri Kurumu'nu yaşatma projesini biz de destekliyoruz” denildi.

“Zam yapmıyoruz…”
Yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi, “Ancak bu projeden doğması muhtemel bazı fedakarlıkların yükünü sadece vatandaşlarımızın omuzuna yüklemek niyetinde değiliz. Erülkü Süpermarket olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. TÜK'ün yaşatılması için ortaya çıkan fon farkını ürün fiyatlarımıza yansıtmıyor, bu ürünlere zam yapmıyoruz! 
     Kurumlarımıza sahip çıkmanın, geleceğimize sahip çıkmak olduğu, geleceğimize sahip çıkmanın ise halkımıza sahip çıkmak olduğu gerçeğinden hareketle,  hiçbir mazaretin arkasına sığınmadan tüm iş dünyasını da bu fedakarlığa ortak olmaya davet ediyoruz. Fırsatçılık yok, zam yok, fedakarlık var...”

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473