banner564

Firmalar ilgiden memnun

Şanlıurfa'daki Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nı 3 günde yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti

Firmalar ilgiden memnun
banner598
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı"nı 3 günde yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski stat alanında bu yıl ikincisi düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin, yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi.
Fuar sayesinde katılımcılara iş bağlantıları kurma olanağı sunulduğunu belirten Ertekin, fuarın kent ekonomisine de ciddi katkı sağladığını kaydetti.
Fuar alanının 4 bin metrekareden 8 bin metrekareye, katılımcı firma sayısının da 80'den 180'ne çıkarıldığını vurgulayan Ertekin, "Bugün sona erecek fuarı 3 günde yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti. İnşallah gelecek yıl daha geniş katılımlı fuarları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kalıcı bir fuar alanının oluşturulmasına yönelik girişimlerimiz sürüyor" dedi.
Fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Musa Öztürk de iş adamlarının gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Gelecek yıl fuarın üçüncüsünü düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Öztürk, "Ticari döngü anlamında firmalarımız oldukça memnun. Şimdiden firmalarla gelecek yıl ki fuarın anlaşmasını yaptık" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474