banner564

İngiliz istilası!

2 milyon kişi Türkiye'ye doğru yola çıktı

İngiliz istilası!
banner598
İngiltere ve bazı İngiliz Devletler Topluluğu üyesi devletlerde uygulanan ve 26 Ağustos pazartesine denk gelen "Banka Tatili" nedeniyle milyonlarca kişi cuma akşamı itibariyle yollara döküldü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 2 milyon kişinin, ağustos ayının son pazartesine denk gelen tatil için Türkiye, Yunanistan ve İspanya gibi İngilizlerin gözde tatil mekanlarına akın etmesi bekleniyor. 

Yer bulmak imkansız
Sadece yurt dışında değil, İngiltere içinde de milyonlarca kişi yolculuk ediyor. Yetkililer uçak ve tren seferlerinde yer bulmanın imkansız hale geldiğini belirtiyor. Avrupa anakarasına geçiş için trenlerde yer bulamayanların gemi seferlerine akın ettiği ifade ediliyor. Sadece Heatrow Havalimanı'ndan yarım milyon kişinin İngiltere'yi terketmesi bekleniyor. 

Geleneğe dönüştü
Banka tatilleri (Bank Holiday Weekend), 1800'lü yılların sonundan bu yana İngiltere ve İskoçya, İrlanda gibi bazı İngiliz Devletler Topluluğu üyesi ülkelerde senede birkaç defa uygulanıyor. Banka tatilleride bankalar kapalı olup milyonlarca finans kuruluşu çalışanı tatile çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 08:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 2 yıl Önce

Kuzey Kıbrısta özne K/Türkler olsa bu sıkıntılar hafif bir şekilde atlatılabilirdi. Ama özne K/Türkler değil. Tatarı kayyum olarak atayan, Sucuoğlunun kabinesini onaylayandır özne. Netice olarak Ben sizin babanızım. Ben ne dersem o olur. Misali olan oluyor. Enflasyon, pahalılık ve para pul oluyor.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Mr koz bir bakarsın sana koli koli kortos proctoglyvenol pomadlar fitiller yetmez ömrün boyunca kıçının üzerine oturamazsin haddini bilmeyi ogrenemiyorsa yenilerde sizin oraya papa geldi zangoc cirakligina papaz yamakligina başla hem cinsel tercihlerine ihtiraslarına da iyi gelebilir

As iz
As iz - 2 yıl Önce

Mr koz bu milleti zivanadan çıkartma sonra sıcak oturma banyoları koli koli cortos proctoglyvenol pomad fitilleryetmez sana göndeririz Papa'nın yanına cirakliga cinsel dürtülerini de tatmin edersin

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473