banner564

Merit Royal’e üçüncü kez TripAdvisor ödülü

Merit Royal’e üçüncü kez TripAdvisor ödülü

Merit Royal’e üçüncü kez TripAdvisor ödülü
banner598
 Merit Royal & Premium Hotel üçüncü kez Travellers’ Choice Ödülünü kazanarak büyük bir gurur yaşadı.
     Otelde konaklayan misafirlerin TripAdvisor uygulamasında bıraktığı güzel yorumları ve puanlarıyla elde edilen bu ödül ‘en yüksek onur’ olarak kabul ediliyor.
   Merit Royal & Premium Yönetimi, kendilerini bu üstün ödül ile onurlandıran misafirlerine teşekkür ederek, hizmet kalitesinden ödün vermeden ilerlemelerin devam edeceğini belirtti.
   2002'de verilmeye başlanan Travellers' Choice ödülleri TripAdvisor'ın verebileceği en yüksek ödüllerdir. Tüm dünyadaki gezginlerden gelen milyonlarca yorum ve görüş doğrultusunda her yıl verilen ve seyahat sektöründeki tek ödül olan bu ödüllerle; hizmet, kalite, müşteri memnuniyeti, oteller ve konaklama tesislerinden varış noktalarına, gezilecek yerlere, hatta marka ve ürünlere kadar çeşitli alanlarda "iyilerin iyisi" seçiliyor.
   Travellers' Choice ödülünü kazananlar her yıl milyonlarca TripAdvisor üyesinin görüşleri doğrultusunda seçilir. Travellers' Choice ödülleri, sadece popüler seçenekleri değil, gezginlerin tekrar tekrar gittikleri, gerçekten istisnai güzellikteki yerleri de ortaya çıkarıyor.
   200 milyon üyeye sahip olmakla birlikte, TripAdvisor dünyanın en büyük seyahat inceleme sitesidir. 
   Uygulamanın muazzam gücü milyonlarca turistlerin TripAdvisor tarafından ‘en iyi’ olarak seçilen mekanların gerçekten iyi olduğuna olan güvenini yükseltebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474