banner564

Network Marketing

Türkiye, Malezya, Dubai 28 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren Mega Holding, KKTC’de de faaliyet gösterecek

Network Marketing
banner598

Türkiye, Malezya, Dubai, Almanya ve 28 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren  Mega Holding adına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çalışmaları yürüten Ahmet Topal ve ekip arkadaşları, web bilişim alanlarında müşterilerini ve müşteri adaylarını doğru bilgilendirme alanında çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalardan biri olan ilk  bilgilendirme seminerini Lefkoşa Merit Hotel’de gerçekleştirdi. Yaklaşık 180 kişinin katılımda bulunduğu seminer 6 saat sürdü.

Lefkoşa Merit Hotel’de gerçekleşen seminerde  temsilci adaylarına Network Marketing endüstrisi ile ilgili bilgiler verildi.

 

KKTC’de çalışmalar başlıyor

Mega Holding Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Temsilcisi Ahmet Topal,“Kısa bir süre sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ekip temsilcilikleri çalışmalarına başlamış olacağız. Oluşturduğumuz bu ekiple hedeflerimiz Dünya’da değişim yaratan 21. yüzyılın en modern ve en gelişmiş ticari sistemi olan üretici ile tüketiciyi aynı anda kazanıma geçiren Network Marketing endüstrisinin tercih edilmesini sağlamaktır. Dünya’da milyonlarca insanı hayallerine ulaştıran sistem sayesinde, kişisel gelişimlerine etkide bulunan Network Marketing sisteminin amacı, KKTC ‘de   müşterilerine en iyi şekilde ulaşıp iş fırsatlarından maksimum kazanç elde edilmesine katkı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Yurt dışı çalışmaları sebebiyle seminere katılamayan Mega Holding'in Türkiye temsilcisi, Mega Grup Bilişimin Yönetim Kurulu Baskanı ve  Avrupa sorumlusu Mesut Öpengin KKTC temsilcilik çalışmalarını yürüten Ahmet Topal ve Mega Holding Network Marketing endüstrisi yeni grup temsilcilerine başarılar diledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473