banner564

Öğrencilere başarı diledi

Ortaokul ve liselerde yeni eğitim öğretim yılının açılışını yapan Bakan Berova, öğretmen eksikliklerinin en kısa sürede giderileceğini belirtti

Öğrencilere başarı diledi
banner598
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na bağlı, ortaokul ve liseler dün ders başı yaptı
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın açıkladığı akademik takvime göre, hem İlköğretim Dairesi, hem de Genel Ortaöğretim Dairesi ile Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’ne bağlı okullarda, birinci dönem 31 Ocak’ta karnelerin dağıtılmasıyla sona erecek.
Öğrenci ve öğretmenler yarı yıl tatilini 16 Şubat’ta tamamlayacak.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, ortaokul ve liselerde yeni eğitim öğretim yılının açılışını Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda yaptı.
Öğrencilere seslenen bakan Berova, 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. 
Berova, “görevlerinin öğrencilere daha kaliteli eğitim alabilecekleri imkanları sağlamak, öğrencilerin görevinin de, vatanına, kültürüne değerlerine sahip çıkan bireyler olmak” olduğuna vurgu yaptı.
Berova, “Temel hedefimiz; eğitim politikalarının oluşturulmasının yanında okulların fiziki altyapı eksikliklerini tamamlamak ve eğitim kadroları ile öğrencileri geleceğe güvenle hazırlamak” dedi ve bu bağlamda Nisan ayından itibaren 18 yenileme projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
2016 – 17 Eğitim yılının tüm okullarda başladığını söyleyen Berova, öğretmen eksikliklerinin de hafta içi giderileceğini kaydetti. 
Okul Müdürü Salih Emral da, öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474