banner564

Rehabilite şart

Çavuşoğlu, ülkemizde faaliyet gösteren taş ocaklarının iyileştirilmesi çerçevesinde, meslek örgütleriyle işbirliğine gidileceğini açıkladı

Rehabilite şart
banner598
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Yerbilim Mühendisleri Odası Başkanı Birol Karaman başkanlığındaki heyeti kabul etti.
Çavuşoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, ekonomik akla uygun, çevreye en az zarar verecek şekilde üretimin sürdürülmesi noktasında olduğunu belirterek, Odanın bu konuda yapacağı yasa hazırlıklarını meclise götürmeye hazır olduğunu söyledi.
Çavuşoğlu, ülkemizde faaliyet gösteren taş ocaklarının iyileştirilmesi çerçevesinde, bakanlığa bağlı Jeoloji ve Maden Dairesi ile ilgili meslek kuruluşu olan Yerbilim Mühendisleri Odası’nın işbirliği içinde çalışmasının kendilerini sevindireceğini, işbirliğine her zaman açık olduklarını kaydetti.
Yerbilim Mühendisleri Odası Başkanı Birol Karaman, Bakan Çavuşoğlu’nun önceki bakanlık döneminde taş ocakları konusunda gösterdiği hassasiyeti vurgulayarak başladığı konuşmasında, Çavuşoğlu’nun bakanlığı döneminde taş ocaklarında ilk kez rehabilite çalışmalarının başlatılmış olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473