banner564

Sadıkoğlu’na açık çek

İnşaat Müteahhitleri, İskele’deki İmar Planı’na lojistik destek önerisinde bulundu

Sadıkoğlu’na açık çek
banner598
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer ve beraberindeki heyet, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek Gazimağusa -İskele - Yeniboğaziçi bölgeleri için hazırlanacak İmar Planı yapımı sürecinde her türlü teknik ve lojistik desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Birlikten yapılan açıklamaya göre, İskele bölgesinin hâlâ bakir olduğunu ifade eden Gürcafer, İmar Planı hazırlanırken ortaya konacak iyi bir vizyonla bölgenin kurtarılabileceğini vurguladı.
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer ve birlik yöneticileri, Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi bölgeleri için hazırlanacak İmar Planı konusunda görüş alış verişinde bulunmak ve işbirliği teklif etmek için Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

Sadıkoğlu: işbirliği yapmak isterim
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bölge planlanırken bölge halkının fikrinin alınmasının önemine vurgu yaparak, bu süreçte KTİMB ile işbirliği içinde çalışmanın büyük faydası olacağını düşündüğünü vurguladı.
İskele için geç olmadan planlanması gerektiğinin altını çizen Sadıkoğlu, bunun için Şehir Planlama Dairesi, Gazimağusa Belediyesi, Yeniboğaziçi Belediyesi ve Müteahhitler Birliği ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474