banner564

Tüketici dostu adım

Salih Yücesoylu, kooperatifin ürettiği 27 çeşit süt ve süt ürününün fiyatını aşağı çektiğini duyurdu

Tüketici dostu adım
banner598
Süt ve Sıvı Yağ Üretim ve Pazarlama Kooperatifi (Koop-Süt), ürettiği 27 çeşit süt ve süt ürününün fiyatını aşağı çektiğini duyurdu.
Koop-Süt Genel Müdürü Salih Yücesoylu, konuyla ilgili açıklamasında, kaliteden ödün vermeden, 27 ürünün fiyatını aşağıya çektiklerini belirtti. Yücesoylu, yeni fiyat uygulamasının 13 Nisan - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında uygulanacağını söyledi.
Yücesoylu, “KOOP SÜT ailesi olarak, Türk halkının gözbebeği bir kuruluş olarak, ülke hayvancısının attığı adıma seyirci kalmadık. Biz de tüketicimizden yana bir adım atarak, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemek istedik” dedi.
Salih Yücesoylu, şöyle devam etti:
“Kıbrıs Türk halkının, üretici ve tüketici olarak, bize verdiği desteği, ancak üretici ve tüketicinin yanında durarak ödeyebiliriz. KOOP SÜT olarak, her zamanki gibi öncü olma görevi de bize aittir. Hayvancımızın yapmış olduğu özveriye, biz de KOOP SÜT olarak, başka bir özveri ile cevap vermiş oluyoruz. 31 Mayıs tarihine kadar, tüm ürünlerimiz indirimli olarak tüketicilerimize ulaşacak. Böylelikle, KOOP SÜT, yıllardır olduğu gibi, şimdi de sektörün öncü kuruluşu olmayı başarmıştır”

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474