banner564

Yargı süreci devam ediyor

DEMYAK’ın Mağusa Şubesindeki kasa açığının kapatıldığı bildirildi

Yargı süreci devam ediyor
banner598
Devlet Memurları ve Çalışanları Yardımlaşma Kooperatifi Ltd.’in (DEMYAK) Mağusa Şubesindeki kasa açığının kapatıldığı ve konuyla ilgili yargı sürecinin devam ettiği açıklandı. 
DEMYAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavas ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’nda (Kamu-Sen) basın toplantısı düzenledi ve konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. 
Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan burada yaptığı konuşmada, sorunun; kooperatifi mali sıkıntıya sokmadan kısa sayılabilecek bir sürede çözümlenmesinden memnunluk duyduklarını belirtti, sorunun çözümlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 
DEMYAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavas da, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada, yaşanan süreci özetledi. Kooperatif Şirketler Mukayyidi’nin görevlendirdiği hakem huzurunda konunun karara bağlandığını ve tüm kasa açığının iki çalışan tarafından kapatıldığını belirten Kavas, bugün itibari ile gerek Demyak Ltd’in gerekse üyelerinin herhangi bir maddi mağduriyeti kalmadığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473