banner564

Kıbrıs’ta modaya ilgi var

Genç Vizyon’a konuk olan işkadını Fatoş Ünal “Bu yaz renklerimiz gri, hardal, putra, bütün pastel renkler” diyor

Kıbrıs’ta modaya ilgi var
banner598
 Girne’de faaliyet gösteren Juju Butiş işletmecisi Fatoş Ünal, bu yaz cıvıl cıvıl renklerin moda olduğunu belirterek; gri, hardal, putra bütün pastel renkler dikkat çekecek” diyor.
   Genç Vizyon’a konuk olan ve sorularımızı yanıtlayan Fatoş Ünal, Kıbrıs’ta modaya ilginin büyük olduğunu söyledi.
   
Soru: Fatma Hanım sizi daha yakından tanıyabilir miyiz? 
   
Yanıt: Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Mezun olduktan sonra mağazamı açtım ve 15 yıldır kendi işimle uğraşıyorum. İşimi çok seviyorum ve çok çalışıyorum. En önemli özeliğim ‘her şeyden önce ailem’dir. 

Soru: İş hayatına girmeyi ve moda takibini nasıl başardınız?

Yanıt: Okul hayatımda hep çalıştım ticaret yapıma çok uygun olduğunu düşünüp kendimi bu yönde geliştirmeye karar verdim ve başardım. Juju Butik olarak hiçbir özveriden kaçınmıyoruz. Ürünlerimizi seçerken özellikle az sayıda üretilen ve özel tasarım olanları tercih ediyoruz. Hala ürün seçimlerini kimseye bırakmadan kendim titizlikle seçiyorum. Az sayıda olması ise özellikle seçkin bir davette müşterilerimizin aynı kıyafeti bir başkasında görme olasılığını neredeyse ortadan kaldırıyor. Bunun dışında ürünlerimizin kalitesi, uygun fiyatlar ve güler yüzlü hizmet anlayışımız bizi zirveye taşıyor. 

Ürün yelpazesi genişledi

Soru: Daha çok hangi kesimlere hitap ediyorsunuz?..  

Yanıt: Önceleri belli bir kitlem vardı, şu an büyüyen mağazamda, ürün yelpazesi de gelişti. Herkese, her kesime ulaştığımı düşünüyorum.
Bu konunun eğitimini almamış olmama rağmen 15 yıldır bu sektörün içindeyim ve inananın stil danışmanlığından mezun birinden neredeyse daha fazla bilgim var diyebilirim. Mağazamıza gelen müşterilerle özel ve yakından ilgileniyorum. Gelen müşteriye gerek ton seçiminde gerekse model seçiminde vücuduna ve tarzına en uygun modelleri öneriyoruz.

Soru: Tarz giyinmek pahalı mı?

Yanıt: Tarz giyinmek kesinlikle pahalı değildir. Tarz bir bütündür. Önemli olan o bütünü oluştururken doğru parçaların seçilmesi ve doğru kombinin yapılmasıdır. Tarzına önem veren bayanların Juju’dan mutlaka geçmesi gerek. 

Önemli olan kişinin kendi kalemini ve tarzını bilmesidir. Kesinlikle sadece moda ürünler değil, kişinin stilini yansıtacak ve stilini bütünleyecek parçalar seçilmeli. Parçaların çoğunluğu sade veya basit ürün olsa da mutlaka stili yansıtacak ve tamamlayacak iddialı bir parça kullanılmalı. Bu tamamlayıcı parça bir aksesuar veya bir blazer veya bir şal bile olabilir. 

Soru: Başarılı olmak için ne yapmalı?.. Özellikle kadınlar için zorlukları nedir?

Yanıt: Başarılı olmanın yolu öncelikle inanmak, sonra çalışmak ve yine çalışmaktır. Son olarak kendinizi sevin hayatı sevin, empati duygunuzu hiç kaybetmeden yaşayın. O zaman mutluluk ve huzur hepimizin olsun.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474