banner564

Gene konuştu...

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk dün gene konuştu ve “TDP ile CTP’nin önemli bir farklılığının olmadığına” değindi. Yani CTP Genel Sekreteri Erk’e göre CTP’de ayni TDP’de ayni…
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylığı kesinleşen Dr. Sibel Siber’e şöyle bir öneri getirmiştim, “Bu seçimleri almak istiyorsanız Kutlay Beyi uzak bir ülkeye uzun bir tatile gönderin. En azından açıklamaları ile size puan kaybettirmez” demiştim. 
Sibel Hanım beni dinlemedi, dediğimiz de yapmadı. Ancak seçim sonrası yorumlarda benim ne kadar haklı olduğumu her halde kabul etmiştir diye umuyorum.
Şimdi seçimlere 2 gün kala aynı şeyleri Akıncı’ya söylemek gerekiyor galiba. Zira CTP Genel Sekreterinin yapacağı her konuşma, Akıncı’nın oylarından birkaç puanı götürecektir. 
 “Akıncı bizi aşağıladı”
Kutlay Bey sadece CTP ile TDP’nin ayni olduklarını söylemekle de kalmadı. Başka önemli açıklamalarda da bulundu.
Alınan Akıncı’ya destek kararına “Taban böyle davranacak mı doğrusu bilemiyorum çünkü Akıncı ve yanındakilere karşı kırgınlığı vardı; söylenen onca söz ve aşağılamaları ben hala unutmadım, öyle sanıyorum ki CTP’liler de unutmadı” dedi.
Yani bir yandan “destek” atıyor diğer yandan da “bizi aşağıladı, bunu partililer unutmaz” diyor. 
Kısacası sövüyor mu? Seviyor mu? Belli değil!





 Ne günlere kaldı koskoca CTP…
CTP üst yönetimi Allah’ı var Dr. Sibel Siber’e olmadığı kadar destek oluyor son iki üç günüdür Akıncı’nın kampanyasına. Dün de Gazimağusa’da Akıncı gönüllüleri ile birlikte yürüdüler, omuz omuza…
CTP’nin Gazimağusa’daki ağır ağabeylerinden Ali Gülle dün bu yürüyüşten fotoğraflar paylaştı sosyal medyada. Resimlerden bir tanesi çok ilginçti.
Mehmet Çakıcı ve etrafında yeni ve eski CTP’li vekiller var. Çakıcı’nın bir eli cebinde. Rahatlığı ve şıklığı yerinde. Dr. Siber’in seçim kampanyasında ortalıkta gözükmeyen Dr. Albayrak’ta yanlarında. 
Ne günlere kaldı koskoca CTP….





MESAJLAR
Dr. Sibel SİBER: Dünkü mesajımızda Sayın Akıncı ile mecliste görüştüğünüzü yazmışız. Oysa görüşme sizin evde gerçekleşmiş. Bu küçük düzeltmeyi yapmak istedik. 

İzzet İZCAN: Dün hastaneye kaldırıldığınızı öğrendik, çok geçmiş olsun. Umarız biran önce sizi yeniden meydanlarda görebiliriz yoldaş…

Sadık GARDİYANOĞLU: Sizde seçim yorgunluğuna daha fazla dayanamayıp hastanelik olmuşsunuz. Çok geçmiş olsun size de. Umarız biran önce yeniden eski sağlığınıza kavuşursunuz. 

Murat KARALAR: Sakalları kestirip yeniden insan içine karışmışsınız. Bu arada bölgenin toparlanması içinde büyük bir gayret içine girmişsiniz. 

Sonay ADEM: Pazartesi günü hükümetin gitmesi için son atışları yapacakmışsınız. Hadi bakalım bu hükümette giderse sıradaki kim olacak? 

Zeki ÇELER: Dün öğlen gittiğiniz bir mekanda önce oy istediniz sonra bir tencere makarnabulliyi mideye indirdiniz. İyi iş valla. 

Mine GÜRSES: Dün yağan doluyu başımıza taş yağıyor şeklinde yorumlamışsınız. Bu gidişle o dediğiniz de olacak her halde. Mayıs geldi daha kar yağıyor memlekete. 

Gencay EROĞLU: Fena halde gribe yakalanmışsınız. Çok geçmiş olsun, birkaç gün kefir içerseniz hiçbir şeyiniz kalmaz. 

Cemile ESENYEL: GAÜ okullar gurubuna bağlı Amerikan Koleji öğrencileri kostümleri ile gerçekten çok güzellerdi. Yağmur yağmasaydı çok daha keyifli olacaktı. Neyse çocuklar yine de eğlendiler ya bu da yeterli. 

Müge TANCER: Pazar günü yapılacak olan ikinci tur öncesi yurt dışında okuyan oğlunuz Hüsrev oy vermek için Ada’ya gelmiş. Belki çifte mutluluk yaşarsınız pazara. 

Nazmiye ÇELEBİ: Organik bahçenizin ilk mahsulü organik patates olmuş. Bizim payımızı ayırın yakında gelip alacağız…

Kemal ALTUNCUOĞLU: Esnafı harekete geçirmek için düğmeye basmışsınız ve esnafdan çok güçlü bir destek çıkartmak için tüm ekipleri seferber etmişsiniz.

Dr. Arif ALBAYRAK: İlk turda sizi pek meydanlarda göremedik ama bakıyoruz ikinci tur için sokaklardasınız. Kolay gelsin. 

Harper ORHON: Son iki güne girdik, bizce biraz daha sakin olmakta fayda var. Zira sosyal medyada bazı dostlarınızı kırıyormuşsunuz. 

Ersin TATAR: Şu son birkaç günde kaç kilometre yaptınız? Öyle ki aynı gün içinde sizi beş ilçede onca bölgede görüyoruz valla.

Dr. Mehmet ÇAKICI: Rahatlığınız ve önde oluşunuz sayesinde artık her gittiğiniz yerde insanlar önce size gelip selam veriyorlarmış. Umarız birileri bundan rahatsız olmaz. 

Göktürk ÖTÜKEN: Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ikinci turunda sandığa gidip en iyisine oy verecekmişsiniz. Oy vermek her vatandaşın görevi.

Ziya ÖZTÜRKLER: Sonunda sizde çizmeleri giyip sahaya inmişsiniz. Hafta sonu Güzelyurt ve Yenikent’te ev ziyaretleri yaparken görülmüşsünüz.

Bülent ÖZTÜRK (Sebat): Dün tatil olunca evde hamur işi yapıp evdeki misafirlerinize ziyafet çekmişsiniz. Ne marifetleriniz varmış ta bizim mi haberimiz yokmuş. 

Rasıh REŞAT: Fidel büyümüşte Başbakanla röportaj bile yapmış. Günler ne çabuk geçiyor farkında mısınız? Oysa daha dün doğmamış mıydı? 

GÜNÜN SÖZÜ
“Derviş Eroğlu iyi bir politikacıdır ve tüm kırgınların gönlünü almak için çok iyi çalışıyor, bu nedenle Derviş beyinde bu seçimi kazanma şansı var”

CTP Genel Sekreteri Kutlay ERK
YORUM EKLE

banner471

banner474