banner564

Dolar yerine polis geldi

26 yaşındaki genç, sahtelediği evrakla Güney Kıbrıs’taki ABD Elçiliği’nden hastane masraflarını talep etti

Dolar yerine  polis geldi
banner598
Lefkoşa’da F.M.M kendi adına düzenlenen evrakları başkası adına sahteleyerek Güney Kıbrıs’taki ABD Büyükelçiliği’nden para talep etti.
Polis Basın Bülteni’ne göre, F.M.M.(E-26), 4 Haziran’da polis tarafından alkollü araç kullanmak suçundan dolayı adına kesilmiş olan sürüş ehliyeti teslim alma tutanağını, kendi adına düzenlenmiş giriş çıkış dökümünü ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi raporunu KKTC’de bulunmayan başka bir şahıs adına sahteledi.
F.M.M. daha sonra söz konusu şahsın, 29.Temmuz tarihinde trafik kazası geçirdiği ve YDÜ Hastanesi’nde tedavi görüp vefat ettiğini GKRY bölgesinde bulunan ABD Elçiliği’ne elektronik posta yolu ile beyan edip, şahsın hastane masraflarını talep etti.
Adı edilen şahıs tutuklandı.

Şofbeni tamir edilmeyince işyerini dağıttı
Öte yandan Gönyeli’de faaliyet gösteren bir iş yerine giden A.Ç.A.(E-33), daha önceden evine takılan şofbeni tamir etmediği gerekçesi ile iş yeri içerisindeki iki adet televizyonu, bir adet buz dolabını, bir adet bulaşık makinesini tekmelemek suretiyle hasara uğrattı.
A.Ç.A mahkeme emri gereğince tutuklandı.

Bazı köyler bugün elektriksiz

Gaziköy , Paşaköy , Turunçlu , Kurudere ve Paşakent sitesine, bugün 08:30-16:00 saatleri arasında elektrik enerjisi verilemeyecek.
Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada, proje çalışmaları nedeniyle kesilecek elektrik enerjisinin, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceği; bu nedenle şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473