banner564

Drumu kritik

47 yaşındaki Kiriakos Hacisavvas, 9 yıl içinde ikinci kez silahlı saldırıya uğradı

Drumu kritik
banner598
 Kiriakos Hacisavvas isimli 47 yaşındaki Rum’un, 9 yıl sonra ikinci kez Ayia Napa’da silahlı saldırıya uğradığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.
   Hacisavvas’ın ilk kez 2008 yılında yine Ay Napa’da öldürülmek istendiğini ancak başarılı olunamadığını belirten gazete, ikinci saldırının önceki akşam gerçekleştirildiğini belirtti. 
   Hacisavvas’ın zemin katta bir apartman kompleksinin park yerinde arabasının yanında başından vurulmuş olarak yerde yatırken bulunduğunu kaydeden gazete, olayla ilgili kimsenin ne bir ses duyduğunu, ne de şüpheli bir hareket fark ettiğini aktardı. 
   Haberlere göre, Hacisavvas’ın sağlık durumu kritik. 
   Alithia gazetesi ise olayla ilgili haberinde, Ay Napa ve “Mağusa”da çeşitli faaliyetleri kontrolleri arasına almak isteyen çeteler savaşında yeni bir saldırının söz konusu olduğunu yazdı. 
   Kullis olarak da bilinen Hacisavvas’ın Ay Napa’da eskiden gece kulübü sahibi olduğunu ve “karanlık işlere” karıştığını yazan gazete, Hacisavvas’ın arkadaşının, Ay Napa’da dört kişinin öldürüldüğü cinayetle ilgili müebbet hapis cezasına çarptırıldığını kaydetti. 
   Gazete çetelerin karşılıklı çatışmaları dışında polisin, bu cinayet teşebbüsü, yurtdışından getirilen profesyonel bir nişancı tarafından yapılmış gibi göründüğü için son derece endişeli olduğunu yazdı.
   Habere göre son zamanlarda benzer şekilde üç kişi öldürüldü.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473