banner564

Onlarda böyle

Akıncı’nın ‘zafer mitingine’ katıldıktan sonra güneye dönen ünlü avukat ve siyasetçi Mihalis Papapetru’nun son model Mercedes marka aracını ateşe verdiler

Onlarda böyle
banner598
  Glafkos Klerides hükümeti döneminde, hükümet sözcülüğü, daha sonra ise Birleşik Demokratlar (EDİ) partisinin liderliğini yapan ünlü avukat Mihalis Papapetru’nun son model Mercedes marka aracını kundakladılar.
   Geçtiğimiz Pazar günü KKTC’de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında kuzeye geçen ve Mustafa Akıncı için düzenlenen zafer kutlamalarına katılan Papapetru, güneye döndükten sonra aracını evinin önüne park etti.
   Papapetru’nun, Kıbrıslı Türklerle yakın temas halinde olmasından rahatsız olan fanatik çevrelerin, gece yarısı Mercedes aracı kundakladıklarını yazan Fileleftheros gazetesi, binlerce Euro’luk zararın meydana geldiğini bildirdi.
      Gazeteye göre, Papapetru konuyla ilgili açıklamasında, aracının geçtiğimiz Pazar günü Mustafa Akıncı’nın KKTC Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesi nedeniyle gerçekleştirilen kutlamalara katılmak için KKTC’ye geçmesinden rahatsız olan kişiler tarafından kundaklanmış olabileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473