banner564

Herkes memnun

K.Kaymaklı ile Binatlı arasındaki mücadele konuk ekip Binatlı açısından ligde kalma adına son derece önemliydi. K.Kaymaklı ise kupa karşılaşmasının provasındaydı. Karşılaşma tempolu başladı. Top bir K.Kaymaklı kalesinde bir Binatlı kalesindeydi. Her iki takım da futbol oynamak için sahada yer alınca ortaya da böylesine güzel bir 90 dakika çıktı. K.Kaymaklı-Binatlı karşılaşması bu sezon izlediğim en tempolu, bol pozisyonlu ve her şeyden önemlisi futbol dolu mücadeleydi. Karşılaşmanın 1-1 bitmesi futbolseverleri aldatmasın. Eğer her iki takım da biraz daha becerikli olsaydı skor kesinlikle daha farklı olurdu. İlk yarının en net pozisyonunu Binatlı Musa ile değerlendiremedi. Kaleci Süleyman'ın elinden kaçırdığı topta Musa boş kaleye topu gönderemedi. Mücadelede tempo ilk yarının sonlarına doğru düşünce ilk devrenin beraberlikle sonuçlanacağını düşünmeye başlamıştım ki futbolun cilvesi golün bu dakikalarda gelmesini sağladı. Binatlı'nın yıldızı Kemal Uçaner, Musa'ya adeta al da at dercesine bir orta yaparak Musa'nın Binatlı'yı öne geçirmesine öncülük etti. İkinci devrede biraz daha temkinli oynayan bir Binatlı izlememize rağmen karşılaşmadaki tempo çok düşmedi. K.Kaymaklı önce Uğur ile direğe takıldı daha sonra ise yine Uğur'ın başlattığı akında Remzi ile eşitliği sağlamayı başardı. K.Kaymaklı'nın beraberlik golünden sonra daha net pozisyonları bulan ekip Binatlı oldu ancak kaleci Süleyman bu pozisyonlarda kalesini gole kapamayı başardı. Binatlı, Mehmet Neşe ile yeniden öne geçme fırsatı yakalasa da Serhan topu çizgiden çıkararak kritik bir müdahalede bulundu. Karşılaşmanın son bölümlerinde K.Kaymaklı, Yalova ile oynayacağı kupa karşılaşmasını düşünerek o yönde değişikliklere giderken; Binatlı ise Cihangir-Değirmenlik karşılaşmasından gelen haberler sonrasında skoru korumaya yöneldi. K.Kaymaklı sergilediği performans, Binatlı ise aldığı altın değerinde puan sonucunda karşılaşmanın skorundan memnun kalarak sahadan ayrıldı.
K.Kaymaklı kupa karşılaşması öncesinde güzel bir prova gerçekleştirdi. Uğur, Serhan ve Remzi takımın iyilerindendi. Kaleci Süleyman tutuk başladığı mücadelede daha sonra önemli kurtarışlara imza attı.
Binatlı belki de kendisini ligde tutacak altın değerinde bir puanla Lefkoşa'dan ayrıldı. Tüm takım karşılaşma boyunca istekliydi. Kemal Uçaner takımını sürükleyen isimdi. Savunmada ise Ayhan günündeydi.
Karşılaşmanın hakemi Mehmet Sezener başarılı bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner471

banner473