banner564

1 milyon uçtu

İktidardaki UBP’nin Gazimağsa İlçe Başkanı olan Güneş Güneşoğlu’na ait benzin istasyonuna giren hırsızlar, çelik kasayı alarak kayıplara karıştı

1 milyon uçtu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İktidardaki Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanı olan Güneş Güneşoğlu’na ait benzin istasyonuna giren hırsızlar çelik kasayı alarak kayıplara karıştı.
Elde edilen bilgilere göre, hırsızların çaldığı kasanın içerisinde 500 bin TL nakit para ile toplamı 500 bin TL tutarında olan çek yaprakları bulunuyordu.
Polis basın subaylığından alınan bilgiye göre Gazimağusa’da, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Güneşoğlu Benzin İstasyonunun doğuya bakan ofis penceresi meçhul şahıs yada şahıslar tarafından zorlanarak açılmak suretiyle içeri girildi ve ofis içerisinde bulunan para kasası ile kasa içerisinde muhafaza edilen yaklaşık 500 bin TL nakit ve 500 bin TL tutarında muhtelif çek yaprakları sirkat edildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatan Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri, kimliği meçhul şahıs yada şahısları bulmak için bölgede arama yapıyor.

Güneşoğlu: Üzgünüz
Olayla ilgili olarak Diyalog muhabirinin ulaştığı işyeri sahibi Güneş Güneşoğlu, yaşanılan olay karşısında üzgün olduğunu ifade etti. Polise gereken ifadeyi verdiğini ve suçluların en kısa zamanda yakalanmasını temenni eden Güneşoğlu, kasa içerisinde yaklaşık 500 bin TL nakit paranın yanı sıra müşterilerin ileri tarihli çeklerinin de bulunduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474