banner564

Hediyeleri hazır

Diyalog Gazetesi’nin okurlarına yönelik düzenlediği Geroni Bisiklet Kampanyasının üçüncüsünün çekilişinde 10 talihli okur belirlendi

Hediyeleri hazır
banner598
Diyalog Gazetesi’nin okurlarına yönelik düzenlediği Geroni Bisiklet Kampanyasının üçüncüsünün çekilişi dün, Noter Ahmet Çakıcı huzurunda yapıldı, 10 talihli okurun ismi belirlendi.
Diyalog’un; Yeşilırmak’tan Karpaz’a, Beyarmudu’ndan Girne’ye, İskele’den Lefkoşa’ya ülkenin dört bir yanındaki okurlarından büyük kabul gören ve her hafta katılım sayısı artarak devam eden Geroni Bisiklet Kampanyası tüm hızıyla sürüyor. 
Yapılan üçüncü kampanya çekilişinde, Geroni bisiklet kazanan 10 talihli okurun isimleri şu şekilde açıklandı:

GERONİ 3. BİSİKLET KAMPANYASI
1- Yelda HOCA- Meriç
2- Esra ÜÇKUN- Lefkoşa
3- Kadriye SAĞIROĞLU-  Lefkoşa
4- Rahme UYGARER- İskele
5- Ömer KAHVECİOĞLULARI- Serdarlı
6- Aziz ŞAH- Görneç
7- Burcu KESNİK- Lefkoşa
8- Dudu ÇİÇEK- Cihangir
9- Gülfidan PARLAN- Kuzucuk
10- Gülsen İLKİN- Lefkoşa

Bisikletlerini aldılar
“Diyalog Eski Kıbrıs’ı Geri Getiriyor” sloganıyla sürdürülen kampanyanın birinci ve ikinci çekilişinde son model Geroni bisiklet kazanan talihliler de geçen hafta içinde Diyalog’a gelerek hediyelerini aldı. Diyalog gazetesini ve kampanyalarını beğenerek takip ettiklerini belirten okurlar, “Diyalog artık ailemizin bir parçası oldu. Her gün bir Diyalog alarak hem zengin içerikli bir gazete okuyoruz hem de birbirinden değerli promosyon ve kampanyaların ayrıcalığını yaşıyoruz” diyerek memnuniyetlerini bildirdi.

Dördüncü çekiliş haftaya Çarşamba
Öte yandan, Geroni bisiklet kampanyasının dördüncü çekilişi önümüzdeki hafta (6 Ağustos) Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve yeni talihliler 7 Ağustos Perşembe günü gazeteniz Diyalog’ta yayınlanacak. 

Hediyeleri onları bekliyor
Çekilişte bisiklet kazanan talihliler bugünden itibaren Diyalog Gazetesi’ne kimlikleriyle birlikte gelerek hediyelerini alabilirler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474