banner564

10 talihli isim belirlendi

ASUS Tablet kampanyasında 8’inci çekiliş yapıldı

10 talihli isim belirlendi
banner598
Diyalog gazetesinin düzenlediği ve ülke genelinden büyük bir katılımla devam eden ASUS Tablet kampanyasında 8’inci çekilişi dün yapıldı. Noter Ahmet Çakıcı huzurunda gerçekleştirilen çekilişte ASUS Tablet kazanan 10 talihli okur daha belirlendi.
Tablet kampanyasının önceki çekilişlerinde hediye kazanan talihliler ise Diyalog Medya Grubu’nun Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki merkez binasına gerelerek hediyelerini aldı.
Noter Ahmet Çakıcı bu hafta 10 ASUS tablet kazanan okurların isimleri şu şekilde açıkladı:

ASUS 8. KAMPANYA KAZANALAR LİSTESİ

1- Onurhan YAZICI – GEÇİTKALE
2- Ayhan NEYDİK – ALSANCAK
3- Hatice Ece UZUN – YENİKENT
4- Selma BUDA – LEFKOŞA
5- Çisem ALTIPARMAK – SERDARLI
6- Dilek ÇOBAN – MAGUSA
7- Filiz KOÇAKOĞLU – BÜYÜKKONUK
8- Yüksel ŞAH – KERMİYA
9- Halil ULUEL – İSKELE
10- Hüseyin BAHTİYAR - MAGUSA

Dokuzuncu çekiliş haftaya
Diyalog Gazetesi’nin okurlarından büyük kabul gören ve yoğun katılımla devam eden ASUS tablet kampanyasının dokuzuncu çekilişi 4 Aralık Perşembe günü Noter Ahmet Çakıcı huzurunda gerçekleşecek ve 5 Aralık Cuma günü gazeteniz Diyalog’ta açıklanacak.
ASUS tablet kampanyasının yedinci çekilişinde isimleri açıklanan talihli okurlar, 17 Kasım Pazartesi gününden itibaren kimlikleriyle birlikte, mesai saatleri içerisinde Diyalog Medya Grubuna gelerek hediyelerini alabilirler. 

Birinci yıla özel dev kampanya
Öte yandan gazeteniz Diyalog, birinci kuruluş yıldönümü çerçevesinde okurlarına zengin hediyeler veriyor. Diyalog her hafta 10 kişiye soba, 10 kişiye buharlı ütü ve 10 kişiye de su ısıtıcısı veriyor. 8 hafta sürecek kampanyaya katılmak için sadece 7 kupon biriktirmeniz yeterli olacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473