banner564

10 tanesini satmışlar

Gönyeli’de ‘Snake’ adlı marketten 46 şişe votka çalan 3 genç tutuklandı

10 tanesini satmışlar
banner598
Çiğdem AYDIN
   Gönyeli’de faaliyet gösteren Snake isimli marketten içki çalmakla suçlanan Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
   Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kenan Harun Özdemir olayla ilgili bulguları aktardı. Özdemir; zanlı Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer’in 2017 Mart ayı içerisinde Gönyeli’de faaliyet gösteren Snake Of Licance isimli iş yerinin yan tarafında bulunan deposuna girerek toplam değerleri bin 150 TL olan 46 adet vodka şişesini çaldıklarının tespit edildiğini söyledi. 
   Polis, mesele ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli gördüğü zanlıları takibe aldığını ve zanlıların çalmış oldukları içkilerin bir kısmını sakladıkları yerden almaya çalıştıkları esnada suçüstü yakalandıklarını ifade etti. 
   Polis memuru Kenan Harun Özdemir, tutuklanan zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini, çalmış oldukları 46 adet vodkanın 10 âdetini Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir markete sattıkları itirafında bulunduklarını belirtti. 
   Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, halen aranmakta olan emareler olduğunu belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Talebi değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474